Af - 22/05-16 12:30

Fie Laursen efter vild afsløring: - Mine forældre har haft det sværtFie Laursen efter vild afsløring: - Mine forældre har haft det svært

I en sms-korrespondance fortæller Fie Laursen til metroxpress, hvorfor hun lørdag valgte at afsløre, at halvdelen af hendes populære blog-historier har været opdigtet.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er blandt Danmarks største bloggere.

Siden 19-årige Fie Laursen som ung teenager stod frem med sin historie om mobning og anoreksi, er hun blevet et fænomen og teenageidol på de sociale medier, hvor man har kunne følge hendes umiddelbart hudløst ærlige fortællinger om kærestersorger, vilde byture og rejser til udlandet.

Grædefærdig Fie Laursen: - Jeg har opdigtet alt
Grædefærdig Fie Laursen: - Jeg har opdigtet alt

Har man fulgt med det seneste halve år, har Fie Laursen ifølge sin blog alene kæmpet med en ufrivillig abort, et biluheld og en frygt for at have brystkræft. Derudover har hun fortalt om pladekontrakter, kommende bogudgivelser, rejser til Spanien, en stalker og en masse ture på luksushotellet D'Anglettere.

Lørdag indrømmede hun i en YouTube-video, at halvdelen af historierne har været mere eller mindre opdigtet. I jagten på penge og berømmelse har den unge blogger følt sig tvunget til at overdrive sine historier. Jo flere der klikkede ind på hendes vilde liv, jo flere penge tjente hun.

Fie Laursen: Nu afslører jeg, hvilke kendte jeg har haft sex med
Fie Laursen: Nu afslører jeg, hvilke kendte jeg har haft sex med

- Jeg har skabt en fiktiv person. Jeg har været blændet af, at jeg skal være millionær. Jeg vil have alt. Jeg vil ikke mangle noget. Men der er også mange ting, der har været dramatiseret og er blevet kørt op, hvor jeg har sagt og gjort ting, kun fordi jeg vidste, at det ville give mig penge. Nu har jeg penge, men er jeg glad? Og er jeg lykkelig? Det er jeg ikke, fortæller Fie Laursen i videoen, hvor hun grædende altså meddeler, at hun har tænkt sig at rode op i fortiden og starte på en frisk uden flere løgne.

Metroxpress har forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen. Hun ønsker ikke at tale over telefon, men svarer i stedet med en række sms'er.

Hvorfor valgte du at uploade videoen i går?

- Som jeg siger i videoen, var der mange, der kom op til mig i byen den anden dag og gjorde grin med mig. Det var det sidste skub, jeg manglede til at offentliggøre videoen.

Kan du nævne nogle af de ting, du har overdramatiseret?

- Jeg har ikke decideret løget, men ting har været oppuset og dramatiseret. Canada-historien var rigtig på det punkt, at jeg ikke blev lukket ind i landet og skulle overnatte et sted, som mindede om et fængsel. Jeg rejste ikke ned for at møde en fremmede mand, der kendte Drake. Jeg rejste derned for at møde min ekskæreste, hvis familie har et hus der, men der var nogle problemer med at blive lukket ind igen. Ønsker egentlig ikke at snakke om det.

Fie Laursen afslører hemmelighed: Se hvad hun skal have lavet større
Fie Laursen afslører hemmelighed: Se hvad hun skal have lavet større

Hvad tænker du om din fremtid med bloggen? Hvordan kan dine læsere stole på, at alt hvad du skriver, nu er sandt?

- Jeg har slettet alle indlæg på nær outfits, collager og rejser. Så fremtiden ser ny og lys ud.

Det virker jo meget dramatisk, når du græder i dine videoer. Har du folk omkring dig til at passe på dig? Har dine forældre for eksempel været inde over?

- Ja, de er meget støttende. Min familie er lettet over, at jeg endelig sagde sandheden.

Fie Laursen til reality-kollega: Du er alt for ung til at blive steriliseret
Fie Laursen til reality-kollega: Du er alt for ung til at blive steriliseret

Har de vidst det hele tiden?

- Ja, alle mine venner og famlie har vidst det, og det har været svært for dem, når folk spurgte ind til mig, og de historier, der blev dramatiseret. De glæder sig bare til, at det stopper.

Se det omtalte video-indlæg her:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen får taget "sin mødom": - Jeg skal puffe mere end jeg skal drikke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx