Af - 14/05-15 18:02; Opdateret: 14/05-15 18:15

Australsk ultimatum til Johnny Depp: Du har 50 timer ellers afliver vi dine hundehvalpeAustralsk ultimatum til Johnny Depp: Du har 50 timer ellers afliver vi dine hundehvalpe

Superstjernen Johnny Depp har brudt den australske lovgivning, og det kan koste hans hunde livet.

storybild

Johnny Depp har indtil på lørdag, hvis hans hunde skal undgå aflivning. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Hollywoodstjernen Johnny Depp har indtil på lørdag. Hvis ikke hans hundehvalpe har forladt australsk jord inden da, vil de blive aflivet.

Så voldsom er reaktionen fra den australske landbrug- og fødevareminister Barnaby Joyce, efter det er kommet frem, at Johnny Depp har smuglet sine to hundehvalpe Boo og Pistol ind i landet via et privatfly.

Australien, hvor indspilningerne til den nye 'Pirates of the Caribbean'-film foregår, har meget strikse regler for, hvad der må bringes ind i landet, og det er standardprocedure at hunde bringes i karantæne, inden de får lov at få adgang til landet. Det har Johnny Depp altså set stort på.

- Der er en procedure, hvis du vil bringe dine dyr ind i landet: Du får en tilladelse, de kommer i karantæne og så kan du få dem, siger Barnaby Joyce til ABC Australia.

- Men hvis vi lader filmstjerner - også selv om de er blevet kåret til verdens mest sexede mand to gange - komme til vort land og bryde loven, hvorfor skal alle så ikke have lov? Det er på tide, at Pistol og Boo bliver sendt tilbage til USA.

Baby #Pistol 🐶 #amberheard

Et billede slået op af Amber Heard (@amberheard_official) den

Og hvis Johnny Depp ikke makker ret, så må hundene lade livet.

- Hvis han ikke sender Boo og Pistol tilbage, vil vi være nødt til at aflive dem. Grunden til at du kan gå roligt med din hund i en park i Brisbane uden at skulle bekymre dig om hundegalskab, det er fordi, at vi har holdt det ude af landet.

En underskriftsindsamling er nu sat i værk, hvor små 11.000 har skrevet under på, at de mener, Johnny Depp skal have lov at beholde sine hunde i Australien.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp har bryllupsplanerne klar

LÆS OGSÅ: TV: Hollywood-stjerner afslører deres vildeste hemmeligheder!

LÆS OGSÅ: Johnny Depp: Jeg er f****** ligeglad

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx