Af - 11/04-16 09:12

Geggo præsenterer STOR nyhed: Se hvad hun skal til at lave nuGeggo præsenterer STOR nyhed: Se hvad hun skal til at lave nu

Der er gang i den i 'Familien på Bryggen' for tiden.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er kun et par måneder siden, at Stephanie 'Geggo' blev mor til en lille pige, og nu kan realitystjernen så afsløre på sin blog, at hun og kæresten Cengiz fra den første juni åbner en skønhedssalon på Amager.

Lykkelige Linse og Geggo smelter: Se det søde babybillede
Lykkelige Linse og Geggo smelter: Se det søde babybillede

- Ihhh, jeg har været så spændt på, hvornår det passede med, at det skulle afsløres. Vi åbner simpelthen en super smuk skønhedssalon med beliggenhed på Amagerbrogade, skriver Geggo på sin blog.

Hun forventer, at kunne tilbyde hair-extensions, negle, spraytan, kosmetolog-behandlinger, eyelash-extensions og makeup-artist og hår-stylist-arbejde.

Geggo revser populært trick: Min datter skal ikke græde sig i søvn
Geggo revser populært trick: Min datter skal ikke græde sig i søvn

Geggo leder efter medarbejdere til salonen, så hvis du har evner indenfor faget, kan du sende en mail til geggobooking@gmail.com.

- Det er jo en kæmpe drøm, der går i opfyldelse, det er fantastisk, at jeg kan være selvstændig med egen skønhedssalon og samtidig være mor på fuldtid. Jeg er simpelthen så lykkelig.

Geggo udtalte sidste år til Realityportalen om sine fremtidsplaner:

– Jeg kan ikke sidde stille længe nok til at tage en lang uddannelse. Jeg ville ellers gerne. Da jeg var lille, drømte jeg ellers om at blive forsvarsadvokat, tro det eller ej. Jeg blev så poledancer og realitydeltager.

– Jeg tror i hvert fald ikke, at jeg skal ud i en lang uddannelse. Jeg skal være selvstændig – gerne sammen med Cengiz. Vi har et god plan, men den er stadig hemmelig, lød det tilbage i december.

LÆS OGSÅ: Nåårh! Kan du kende Geggo på Linses søde billede?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx