Af - 15/05-17 14:22; Opdateret: 15/05-17 15:47

Uffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor herUffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor her

Uffe Holms treårige datter Holly vinder alles hjerter på Instagram.

»Mor, tager du ikke lige et billede af mig?« siger Holly til sin mor, mens hun poserer foran sit legehus.

Advokat: Danmark halter efter med regler mod hvidvask
Advokat: Danmark halter efter med regler mod hvidvask

Men det er aldrig opstillet eller iscenesat, når komikeren Uffe Holm lægger videoer ud af sin treårige datter på sin Instagramprofil. Det er derimod ganske ordinære hverdagssituationer, som familien fanger på kamera.

»Man kan bare se, at hun har spilopper i øjnene, og så kan jeg se, at det her, det kan sgu blive meget sjovt. Jeg har jo 100.000 følgere, men 200.000 ser videoerne med Holly, så det er jo helt sindssygt,« siger Uffe Holm til metroxpress.

5 sjove ting, du måske ikke vidste om smerter
5 sjove ting, du måske ikke vidste om smerter

De sjove bemærkninger fra Holly har fået over 200.000 mennesker til at klikke ind forbi Uffe Holms Instagram for at se videoerne, der har den lille pige som hovedperson. Den mest sete Instagram-video har i skrivende stund 212.731 visninger på Uffe Holms profil. Det er den første du kan se i videoen herover.

Hvad tænker du om, at så mange ser med, når du lægger videoer op med Holly?
»Det er crazy, hvis man kigger på det. Og folk skriver tit, så der er mega mange kommentarer. De skriver 'så er min dag reddet', og 'hun gør enhver i godt humør', og det synes jeg jo bare er skønt. Det er jo heldigvis sådan, at uanset om jeg laver det ene eller det andet, så tænker jeg ikke på, hvad folk mener. De må tænke, hvad de har lyst til.«

Holly siger ofte nogle sjove ting, som folk sidder og griner af. Har du tænkt over, om hun i fremtiden kommer til at hade dig for, at der ligger så mange videoer af hende online?
»Jeg har selvfølgelig tænkt på, at der er nogle ting, man ikke skal sætte på siden, og om der er noget, hun ville blive ked af. Men det tror jeg sgu ikke. Hvis hun som 15-årig hader mig, så skal jeg nok ringe. For så har jeg lavet en fejl. Men altså, jeg spørger hende hver gang, om det er okay, at jeg lægger det op, og nogle gange siger hun nej, og så gør jeg det ikke.«

Uffe Holm vil dog ikke afvise, at datteren i fremtiden får lov til at udfolde sig på sin egen profil, men indtil videre er det ham, der styrer den. Hvis du vil se flere videoer med Holly, så følg med på Instagramprofilen Uffeholmchamp.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx