Af David Andersen - 20/10-17 13:12

Medie: Brad Pitt dater 21-årig - som har spillet en yngre udgave af Angelina JolieMedie: Brad Pitt dater 21-årig - som har spillet en yngre udgave af Angelina Jolie

Der er 32 år i aldersforskel.

storybild

Brad Pitt og Angelina Jolie i 2015. (Billede: MARK RALSTON)

Efter bruddet mellem Hollywoods førstepar, Brad Pitt og Angelina Jolie, har der længe været usikkerhed om, hvorvidt de blot holdt en pause, og var ved at finde sammen igen.

Men nu mener amerikanske tabloidmedier at vide, at 53-årige Brad Pitt endegyldigt er rykket videre, og nu dater den 32 år yngre skuespilleringe Ella Purnell.

Det skriver BRObible.

21-årige Purnell har pudsigt nok spillet en yngre udgave af Angelina Jolie. Det gjorde hun i filmen Maleficent fra 2014, hvor Jolie spillede den voksne udgave af titelrolle, mens Purnell spillede teenage-udgaven.

Sidste år spillede Ella Purnell (længst til højre på billedet) med i Tim Burtons familiefilm 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children'.

Ifølge BRObible blev Brad Pitt så imponeret af hendes præstation, at han er i gang med at producere en film, 'Sweetbitter', med hende i hovedrollen.

Angelina Jolie er ifølge anonyme kilder ikke tilfreds med den voksende romance mellem hendes eksmand og den purunge skuespillerinde, selv om det er hende, der er gået fra ham.

»Hun er rasende over Brads interesse i Ella og hendes rolle i 'Sweetbitter'. Hun hader, at Brad er sammen med en, som har spillet teenage-versionen af hende i en film«, siger en anonym kilde ifølge BRObible.

Sådan ser Ella Purnell ud i 2017:

Apples are overrated

Et opslag delt af Ella Purnell (@ella_purnell) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx