Af SEBASTIAN BJERRING JENSEN - 10/06-17 11:27; Opdateret: 10/06-17 11:38

Bieber efterlod en hilsen på aarhusiansk hotel: Nu bliver hotelejeren kimet nedBieber efterlod en hilsen på aarhusiansk hotel: Nu bliver hotelejeren kimet ned

Hotellet havde slet ikke forestillet sig de voldsomme reaktioner.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se de sjoveste øjeblikke fra Bieber-koncerten.

»Love is patient, love is kind, love does not envy, love does not boast, love is not self seeking.«

Den besked mødte hotelpersonalet på Hotel Royal i Aarhus, da de gjorde rent på Justin Biebers værelse. Popstjernen havde boet på hotellet i forbindelse med sin koncert på Jydsk Væddeløbsbane, og da han forlod sit midlertidige hjem, skrev han en lille hilsen på spejlet.

Justin Bieber shopper amok inden koncert i Norge: Køber for 70.000
Justin Bieber shopper amok inden koncert i Norge: Køber for 70.000

Hotellet tog et billede af spejlet og delte det på Facebook, men reaktionerne havde de ikke regnet med. Straks begyndte telefonen nemlig at ringe. Fans ville ned og se beskeden, og der var sågar mange, der ville købe spejlet.

Spejlet er dog muret ind i selve vægget, så i stedet blev den fine hilsen visket ud, og så blev det ved et billede. Andre mener dog, at spejlet burde foreviges med Biebers poesi:

»Folk har været meget overraskede over det (at spejlet er muret ind i væggen, red.), og flere har spurgt os, om vi ikke skulle få det graveret ind i spejlet. Det har vi ikke fået gjort, da det formentlig ikke er alle, der ville sætte pris på, at halvdelen af spejlet ville være graveret,« siger Lise Frølund, der receptionschef på Hotel Royal, til Århus Stiftstidende.

Anmeldere: Bieber viste format ved koncert i Aarhus
Anmeldere: Bieber viste format ved koncert i Aarhus

Og så er det alligevel også i overkanten at kalde det 'Biebers poesi'. Citatet er nemlig en del af Paulus' (karakter i Det Nye Testamente) første brev til Korintherne. Hele den kendte passage lyder på dansk:

'Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind ... Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt ... Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.'

LÆS OGSÅ: Arrangør raser over forældre efter Bieber-koncert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx