Af - 08/05-14 22:13; Opdateret: 08/05-14 22:33

Brandon afslører 90210-hemmeligheder: Det gjorde jeg med Brad PittBrandon afslører 90210-hemmeligheder: Det gjorde jeg med Brad Pitt

Jason Priestley løfter sløret for saftige detaljer i forbindelse med sin nye bog.

storybild

Brandon Wa... Jason Priestley kan stadig. Her vinder han en pris for årets mandlige hovedrolle i en komediefilm ved Canadian Screen Wards i marts. (Billede: Chris Young)

Mens Jason Priestley i 1990'erne tonede frem som enhver svigermors drøm i hitserien Beverly Hills 90210, var der anderledes gang i privatlivet. Her nød han et vildt ungkarleliv, der blandt andet bød på et bizart venskab med Brad Pitt.

Den nuværende kæmpestjerne var dog blot en helt almindelig arbejdsløs skuespiller, da Jason Priestley stødte ind i ham. Mødet glemmer 90210-stjernen aldrig:

Valerie fra Beverly Hills: Han var klart den bedste kysser
Valerie fra Beverly Hills: Han var klart den bedste kysser

Brad Pitt lå i Priestleys seng, da han en dag kom hjem fra optagelser. Pitt var venner med Priestleys roomie og havde fået lov at overnatte i lejligheden.

De to unge mænd udviklede hurtigt et nært venskab:

- Vi var ludfattige og levede af nudler, billig øl og Marlboro Light-cigaretter, siger Jason Priestley og fortsætter:

Beverly Hills 90210 skabte dansk succes-band
Beverly Hills 90210 skabte dansk succes-band

- Vi plejede at have en konkurrence, som gik ud på, hvem af os der kunne gå længst tid uden at gå i bad. Brad vandt altid.

Det fortæller skuespilleren i et interview med VH1 i anledningen af, at hans bog 'Jason Priestley: A Memoir' netop er udkommet.

I interviewet taler Jason Priestley også ud om flere af medskuespillerne i Beverly Hills 90210. Og specielt Shannen Doherty – hans søster Brenda – får hårde ord med på vejen.

90210: Brandon skriver afslørende Beverly-biografi
90210: Brandon skriver afslørende Beverly-biografi

- Hun gav ikke en skid for noget som helst, siger Priestley og fortæller om en særlig episode, hvor han sammen med Doherty skulle flyve til et møde med en gruppe annoncører:

- Hun satte sig knap nok ned i sit sæde, før hun brokkede sig over, at det ikke var en limousine, der skulle hente os.

- Jeg kiggede på hende med anspændthed, mens hun begyndte at brokke sig over, at fristen havde været for kort, at maden om bord ikke var god nok, og at temperaturen i flyveren var forkert.

Også kærligheden bliver berørt i interviewet med VH1. Både privat og i serien dannede Jason Priestley par med Christine Elise, som spillede den forstyrrede Emily Valentine i Beverly Hills 90210.

Megan Fox allerede gravid igen
Megan Fox allerede gravid igen

- Christine var min første ægte kærlighed, siger han, inden han mindes, hvordan medierne skrev om, at det var lykkedes skuespillerinden at tæmme den vilde Jason Priestley, som i virkeligheden var den diametrale modsætning Brandon Walsh.

Jason Priestley har også en sjov afsløring om en af de mest karakteristiske scener i hitseriens historie. Da Donna Martin var ved at blive smidt ud af gymnasiet, protesterede hendes venner og medstuderende i serien med ordene 'Donna Martin graduates!'

Men i virkeligheden sang flokken 'Donna Martin masturbates' – med Jason Priestley som bagmand.

- Jeg vidste, at de ville loope vores råb, så det kunne jeg altså ikke modstå.

Den i dag 44-årige skuespiller medvirkede i 245 afsnit af Beverly Hills 90210. Desuden instruerede han 19 afsnit.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx