Af Simon Boas - 30/07-17 09:55

Kendt Blogger-babe er blevet singleKendt Blogger-babe er blevet single

Sarah Louise Christiansen og hendes kæreste Michael er gået fra hinanden.

storybild

Pressemøde for ny realityserie på TV3. I 'Forsidefruer' følger vi fem kendte kvinder deres hverdag. Her Sarah Louise Christiansen, blogger. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Det afslører bloggeren og tv-personligheden på sin blog.

'Det er faktisk ved at være noget tid siden at det skete, jeg skulle bare lige sluge det hele og vende blikket i en ny retning. I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne.  Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit,' lyder det fra Sarah Louise Christiansen, der for nylig var aktuel i tv-programmet 'Forsidefruerne'.

Sammen har parret tre børn, ligesom de også har en virksomhed, som de ejer i fællesskab. Derfor ses de også stadig som venner, fortæller Sarah Louise Christiansen.

De to har kendt hinanden siden 2011, hvor de mødtes gennem en fælles ven. Det var imidlertid ikke kærlighed ved første blik, har Sarah Louise Christiansen tidligere forklaret på sin blog ifølge Realityportalen. Han havde nemlig for tynde ben, mente bloggeren.

'Min allerførste tanke om Michael,var, at han havde tynde ben. Jeg var lige ved at fyre en joke af med, at fyre glemmer at træne underkroppen, men jeg bed mig lige i tungen.'

Dagen efter inviterede Michael hende på en date, og her kyssede de to hinanden for første gang. Tre uger senere blev de kærester.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx