Af Nadia Guldbæk Welch - 02/02-18 20:49

Dansk skuespiller afslører: Dette har ændret mit liv fundamentaltDansk skuespiller afslører: Dette har ændret mit liv fundamentalt

Det er noget, man ikke kan forberede sig på, mener han.

storybild

Paw Henriksen blev i august far for første gang. (Billede: FLINDT MOGENS)

Den 42-årige danske skuespiller, Paw Henriksen, blev far til en lille dreng i august.

Og det er noget, der har haft meget stor betydning for hans måde at tænke og leve på. Det fortæller han til Alt for Damerne.

»Det har ændret mit liv fundamentalt. Der er pludselig en anden, der er en del af mig. Jeg er ikke bare mig selv. Man kan ikke forberede sig på at blive far, det er først, når man står i det, at man kan mærke, hvad det gør ved én. Der er en lang liste af ting, jeg ikke ønsker, at han skal gå igennem, men samtidig skal han også lære at slå sig. Der er ikke nogen, der gør det for én - og heller ikke mig,« fortæller Paw Henriksen.

Han fortæller, at han selv havde en lidt svær vej gennem skolesystemet, hvor der ikke var nogen retning.Ikke at det nødvendigvis var dårligt, men for ham handler det om, at man skal finde ud af, hvad man vil med tiden.

På trods af at den lille ny kom til verden i august, var det først i november, at Paw Henriksen i forbindelse med et pressemøde på TV 2-julekalenderen 'Tinkas Juleeventyr' afslørede, at han var blevet far. Navnet ville han dog ikke ud med.

Paw Henriksen danner par med den 16 år yngre Frederikke, som han har været sammen med siden 2012, hvor han mødte hende tilfældigt på gaden.

» Da jeg kiggede Frederikke i øjnene, tænkte jeg, at jeg hellere måtte arbejde hurtigt og spurgte hende, om ikke vi skulle ses en dag? Det sagde hun ja til,« har han tidligere fortalt til BT.

42-årige Paw Henriksen har medvirkede i adskillige danske film og serier - blandt andet 'Anna Pihl', 'Krøniken' og 'Hotellet'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Mand død efter redningsaktion i Nordsøen
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx