Af - 11/01-16 12:52; Opdateret: 11/01-16 13:16

LISTE: 11 virkelig irriterende typer på Instagram - er du en af dem?LISTE: 11 virkelig irriterende typer på Instagram - er du en af dem?

Vi har alle en af de her typer i vores Instagram feed

Bildstrecke im Grossformat »
Nå, mig? Jamen jeg sidder såmænd bare lige og nyder en rugbrødsmad på min helt fantastisk smukke, moderne og ikke mindst instagramkorrekte tallerken. Jeg elsker bare mit blå guld. På en snefyldt søndag som denne er det vores alle sammens borgerlige pligt at uploade et snebillede på Instagram (eller andre sociale medier). I ved, det er jo vigtigt, at vi lige informerer dem, der ikke selv har vinduer, om vejrsituationen. Så blev det endelig fredag aften og dermed tid til at flashe dit #fredagsslik på insta! Og med slik mener jeg SELVFØLGELIG en skål vindruer eller andet frugt. Orkede du (heller) ikke lige træning i dag? No problem. Gør blot følgende: Tag et billede a la det her og skriv en tekst om, at du simpelthen valgte at lytte til din krop i dag - for du er nemlig ikke fanatisk med din træning! Selvom jeg har et 100 % afslappet og slet ikke hysterisk forhold til min sundhed, har jeg alligevel i dag fremtryllet dette virkelig lækre alternativ til de klassiske æbleskiver. De er både sukkerfrie, glutenfrie, laktosefrie, økologiske og RAW. Har du børn? Så husk altid at bruge de der flotte, pastelfarvede og ikke mindst unikke kort, så alle andre kan se, hvornår din guldklump er blevet 4 uger gammel, har fået sin første tand, spist æblemos eller slået sin første prut. Når jeg bliver lækkersulten, elsker jeg bare at gå i køkkenet og eksperimentere, indtil jeg får fremtryllet en dejlig (sund!!) snack. Kender I det? Du skal først finde et syltetøjsglas og fjerne mærkaten med sprit og knofedt. Derefter skal du skære 4-6 tynde skiver agurk (en kraftig smagsgiver, det ved vi alle jo) og finde et fint pastelfarvet papsugerør frem. Når du er i biografen, skal det selvfølgelig instagrammes. Her er det altid en god idé lige at fjerne snolderposen og andre helt forbudte ting, inden du tager billedet. En flaske vand er rigeligt! Har du sådan en dag, hvor du bare har brug for en masse likes? Så er hashtags vejen frem! Uanset hvad dit billede forestiller, kan du fylde teksten med tonsvis af hashtags. #æble #apple #frugt #fruit #sundhed #healthy #food #instafood #instagood #snack #sundtslik #øko #fitfamdk #mellemmåltid #foodie #healthychoice #foodpic #foodporn #inspiration #motivation #eatclean #fitfood #healthylifestyle #myweightloss #vægttab #fitliving Så har jeg fikset endnu en skøn konkurrence til jer! Du kan vinde dette fantastiske insta-kit: chiafrø, to moderigtige papsugerør, en nespresso-kapsel, et Bo Bedre-magasin fra 2012, en banan og en tom Georg Jensen-pose!

Line Nielsen, som er bag profilen altogingentingdk, uddeler tip og tricks til hvordan du bliver ekstra irriterende på Instagram.

Line fortæller lidt om hvordan det hele startede:

- Det startede jo faktisk fløjtende tilfældigt. Jeg stod en morgen med mine totalt Instagram-agtige proteinpandekager og undrede mig over, at de bare aldrig blev lige så pæne, som alle dem man normalt ser på insta.

Så jeg stillede dem foran en blomst og tog et billede, som jeg smed på insta med et tip om, at sådan kunne man style sine pandekager, hvis de nu var lidt skæve eller brændte. Og sådan startede konceptet "instatips" faktisk.

TV: Fie Laursen svarer på alt: Jeg kan godt forstå at folk skriver onde kommentarer
TV: Fie Laursen svarer på alt: Jeg kan godt forstå at folk skriver onde kommentarer

Og hvordan har folk imod den lidt hånende profil?

- Folk har reageret meget positivt på mine billeder! Det er så fedt. Jeg har simpelthen de sjoveste følgere, som gerne kører videre på mine jokes. Det er virkelig fedt at se, at folk har så meget selvironi, at de kan grine af sig selv. For jeg gør jo i virkeligheden grin med os alle sammen!

Se Lines bedste og værste tips i galleriet øverst.

GALLERI: 11 hysterisk morsomme 'forkert nummer'-beskeder
GALLERI: 11 hysterisk morsomme 'forkert nummer'-beskeder

GALLERI: Folk sælger, køber og søger de sjoveste ting på Facebook
GALLERI: Folk sælger, køber og søger de sjoveste ting på Facebook


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx