Af - 29/06-15 22:10

André skar sin egen penis af: Hør hans overraskende forklaringAndré skar sin egen penis af: Hør hans overraskende forklaring

Wu-Tang Clan skyndte sig at tage afstand til 'Christ Bearer', som gruppen ellers selv havde opfundet.

storybild

Den amerikanske rapper Andre Johnson a.k.a. Christ Bearer. (Billede: Facebook)

André 'Christ Bearer' Johnson, den amerikanske rapper der skar sin egen penis af, inden han sprang ud fra anden sal, giver nu endelig en uddybende forklaring på det indlysende spørgsmål: Hvorfor?

- PCP (englestøv, red.), meth (metamfetamin, red.), molly (MDMA, red.) og alkohol og ingen søvn. Det var den primære grund: Ingen søvn, siger han i et interview med VladTV.

Her forklarede han, at han befandt sig i en kendt vens lejlighed, hvor han følte sig deprimeret grundet de tre kvinder, han har børn sammen med: 'Groupie-ass-bitches', som han kalder dem.

- Skar du virkelig din egen penis af? ville intervieweren vide.

- Du ved, det gjorde jeg. Jeg fuckede op på mange måder.

Amerikansk rapper lemlæster sig selv inden selvmordsforsøg
Amerikansk rapper lemlæster sig selv inden selvmordsforsøg

Her afviste han også, at han har fået en kunstig penis - og bekræftede at udstyret stadig virkede.

- Det er ikke en myte, hvad sorte mænd gør - vi hænger, så jeg kan stadig arbejde med det, jeg har og få det gjort, lød det fra André Johnson, der måske har været påvirket nok til at skære sit eget lem af, men stadig tager det cool.

- Jeg er den eneste mand, der nogensinde har gjort det, jeg gjorde, og jeg er stolt af det. Hvorfor? I historiebøgerne tror jeg ikke, du finder nogen, der har gjort, hvad jeg gjorde. Det var en koger, og sådan en er vi alle vågnet op fra. Måske ikke en koger så stor som min, forklarede han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx