Af - 17/12-16 17:47

Hør Fie Laursens nye julesang: Det tog kun tre timer at skrive og indspille denHør Fie Laursens nye julesang: Det tog kun tre timer at skrive og indspille den

Har du hørt Fie Laursens nye julesang?

Bildstrecke im Grossformat »

Der er nogle der tror, at jeg mener den her sang seriøst. Det skal pointeres, at det ikke er seriøst, og vi har brugt cirka tre timer på at skrive og indspille den, haha! Det er ikke meningen, at det skal lyde godt, men sjovt!

Blogger, realitystjerne, forfatter - og sanger.

Den kendte blogger Fie Laursen har mangle titler, og i 2014 kunne hun første gang kalde sig sanger, da hun udgav den friske single 'Secret'.

TV: En dag med Fie Laursen
TV: En dag med Fie Laursen

Året efter udgav den 20-årige blogger balladen 'Broken Soul':

Nu er Fie Laursen atter på banen med et musikalsk udspil, nemlig i form af julesangen 'Guld Jul', som bloggeren gør opmærksom på er en parodi på Gulddrengs julesang af samme navn:

Jeg har haft det så sjovt med at skrive og indspille den med Boris (Fie Laursens storebror, red.). Det er faktisk nok vores bedste minde! Musikvideoen var endnu sjovere, fordi den er så latterlig og uprofessionel, at det gjorde det underholdene at optage!

Den nye sang er altså ikke er indspillet under professionelle forhold, men blot hjemme i privaten under en hyggestund mellem Fie Laursen og hendes storebror Boris Laursen, der deltager i dette års Paradise Hotel.

Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem
Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem

Boris Laursen har i øvrigt selv betrådt græsset i den musikalske verden som professionel. I januar udgav han nemlig sangen 'Slingshot':

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx