Af - 02/09-16 14:32

Amy Schumer tog brutal hævn over sexistisk tilskuerAmy Schumer tog brutal hævn over sexistisk tilskuer

Et sølle forsøg på at være sjov kostede onsdag en mandlig tilskuer en munter aften i Amy Schumers selskab. Han blev latterliggjort ganske brutalt.

Du skal ikke lægge dig ud med Amy Schumer, hvis du vil se hendes show.

Skal du ind og se Amy Schumer i aften? Så kan du godt stikke piben ind med sexistiske jokes og kommentarer. Ellers skal du i hvert fald ikke regne med at få resten af hendes show med.

Den lærdom erfarede en svensk mand i onsdags, da han troede han skulle være morsom til komikerens show.

Verdens sjoveste kvinde kommer til Danmark
Verdens sjoveste kvinde kommer til Danmark

"Vis os dine patter" råbte en ikke særligt morsom mand cirka to minutter inde i Amy Schumers show i Stockholm, og det faldt altså den amerikanske komiker for brystet.

Men i stedet for bare at smide ham direkte ud, besluttede hun at få lidt sjov ud af situationen.

Hun inviterede manden bag de 'sjove' ord op på scenen, men da han ikke reagerede bad hun publikum om at pege ham ud, så hun kunne se hvem han var.

Og ganske overlegen og med en munter tone spurgte hun den morsomme mand, hvad han arbejder med. Salg kvækkede han nede fra salen, og det fik komikeren til at smågrine.

- Salg? Og hvordan går det så for dig? Går det godt? For vi køber den ikke! Nej det er virkelig sødt, men hvis du råber op igen, så kommer du til at råbe 'vis mig dine patter' til folk på parkeringspladsen, for så bliver du smidt ud.

Derfor bruger kendt skuespiller deodorant mellem benene
Derfor bruger kendt skuespiller deodorant mellem benene

Den kommentar vakte stort bifald, og da vagterne ilede til, bad hun dem nådefuldt om at skåne ham.

- I skal ikke smide ham ud. Bare se ham ind i øjnene, og sig mig om i har set en mere skræmt 'motherfucker' end den fyr. Jeg viser mine patter, når jeg har lyst...

Og mere nåede hun ikke at sige, før 'den friske fyr' råbte op igen, og denne gang var der altså ingen kære mor - og da komikeren gav besked til vagterne om at følge ham ud, råbte han 'jeg skulle lige til at gå alligevel'. Måske for at bevare den smule stolthed han havde tilbage.

I et sidste forsøg på at redde mandens aften bad Amy sit publikum om at klappe, hvis de synes manden skulle smides ud, hvortil hele salen rumlede i bifald. Da hun bad 'alle dem der synes han skal have lov at blive' om at klappe, blev der pinligt stille i salen.

Ups: Kvindelig komiker udstiller teenagers sexistiske joke
Ups: Kvindelig komiker udstiller teenagers sexistiske joke

Så hermed et godt råd til dig, der skal ind og opleve Amy Schumer i aften: pak sexistiske tilråb væk, eller mærk Amys vrede.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx