Af - 22/10-14 21:59

Knaldperlen har været sammen med 500 piger: - Jeg har aldrig været utroKnaldperlen har været sammen med 500 piger: - Jeg har aldrig været utro

Walid 'Knaldperlen' fra 'Kongerne – helt til hest' havde sin seksuelle debut som 14-årig og har siden været sammen med 500 piger. Han har dog aldrig været en kæreste utro, fortæller han.

storybild

(Billede: Polfoto)

Da Walid 'Knaldperlen' fra 'Kongerne – helt til hest' for halvanden uge siden blev interviewet til eb.dk, pralede han med, at han gennem tiden har haft sex med over 500 piger.

Afsløring: Her er 'Knaldperlens' nye wingmen og wing-tøser
Afsløring: Her er 'Knaldperlens' nye wingmen og wing-tøser

Siden er det blevet diskuteret vældigt på de sociale medier, om det nu kunne være sandt, men den er god nok, slår han fast.

- Det er deromkring. Jeg startede jo også som 14-årig, så jeg var tidligt i gang. Jeg er i byen hver weekend og kan sagtens være sammen med 5-6 piger på en aften, fortæller han til metroxpress og forklarer, at han for eksempel også tæller blowjobs med.

- Så må folk tro mig eller lade være. Jeg kan jo ikke bevise det, men jeg er nok ikke den første fyr, der har været sammen med så mange, griner han.

Kongerne indtager Jylland: Vi trængte til nyt blod
Kongerne indtager Jylland: Vi trængte til nyt blod

For tiden går det dog knap så hurtigt for 'Knaldperlen', der har fået kæreste på. Det er første gang i otte år.

- Den sidste jeg var kæreste med var 'Foxy' (Malene, fra 'Kongerne...', red.). Nu er jeg sammen med Kia (som han fandt sammen med i 'Kongerne', red.), og det går bare rigtig godt. Jeg vidste godt, hun var forelsket i mig, da vi optog programmet i sommer, men jeg ville lige vente, til vi var færdig for at se, hvor det bar hen.

Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards
Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards


Han synes, det er lidt mærkeligt at se sit spirende forhold på tv, men de er stadig sammen i dag.

- Jeg er holdt op med at skrive eller snakke med andre piger. Overhovedet. Når jeg har en kæreste, er jeg hundrede procent loyal. Jeg har aldrig været en kæreste utro. Og sådan er det, slutter 'Knaldperlen'.


LÆS OGSÅ: 'Knaldperlen' i øm numse-snak med 'Numse-Rasmus'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Juice tilbagekaldes fra Coop-butikker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx