Af - 04/09-13 21:07; Opdateret: 04/09-13 21:31

Linse smidt ud af sin stripklubLinse smidt ud af sin stripklub

- Han skal nærmere have en på skallen, siger Linse Kessler om udlejer.

storybild

Linse Kessler er helt uenig i, at hun skylder en million. (Billede: Polfoto)

Den barmfagre realitystjerne, Linse Kessler, er tilsyneladende fortid i Nyhavn, hvor hun har drevet stripklubben "Copenhagen Redlight" sammen med Camilla Andersen, som står for bevillingen.

Klubben er netop nu lukket, og det er der en god grund til.

- Der er ikke blevet betalt husleje for august, og da man heller ikke er kommet til de møder, vi har indkaldt til, blev de for otte dage siden bedt om at pakke sammen. Alligevel forsøgte vi igen tirsdag at få et møde i stand, men det blev også ignoreret, så lige nu skylder de os en million kr., siger indehaveret af lejemålene, Søren Dybholm, til ekstrabladet.dk.

Beløbet dækker over, at Copenhagen Redlight ifølge forpagtningskontrakten har 12 måneders opsigelse - samt manglende inventar.

Linse Kessler og Camilla Andersen siger til avisen, at klubben blot holder ferielukket, men de ønsker ikke at fortælle, hvornår den åbner igen.

Rimeligt skuffet
Søren Dybholm har kørt Nyhavns-værtshuset Hong Kong i 37 år og er indehaver af lejemålet, som Linse og stripklubben har haft lokaler i. Og han afviser, at Linse Kessler atter vil få lov at drive stripklub på adressen. I stedet vil han selv åbne en stripklub.

- Jeg er rimeligt skuffet over deres attituder, så derfor er det hele nu bare overgivet til vores advokat. Så må vi tage den derfra, konstaterer Søren Dybholm.

Linse Kessler siger til bt.dk, at Søren Dybholm "må være blød i bolden", hvis han tror, han får en krone.

- Han skal ikke have en skid. Han skal nærmere have en på skallen. Han har opført sig så modbydelig over for mig og særligt over for Camilla. Stået og råbt af os. Jeg skal ikke mere med ham, så brænder jeg helt af. Og det går ikke, for jeg har ikke tid til at sidde inde. Jeg skal jo lave fjernsyn, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx