Af - 12/04-16 17:20

Nikita Klæstrup taler ud: Derfor gik Oliver og jeg fra hinandenNikita Klæstrup taler ud: Derfor gik Oliver og jeg fra hinanden

For første gang snakker Nikita Klæstrup om bruddet med Oliver Bjerrehuus.

Bildstrecke im Grossformat »

I sidste uge trak Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus' brud store overskrifter i medierne. Men det var faktisk ikke med Nikitas gode vilje, skriver hun nu på sin blog.

- Jeg er af den opfattelse, at hvis en historier indeholder andre end mig, vil jeg naturligvis ikke breake den uden at have snakket med den pågældende anden part først, skriver hun på sin blog.

Derfor havde hun i et stykke tid forsøgt at undvige journalisternes spørgsmål om forholdet og svarede ja til, at de stadig var sammen, selv om det ikke var tilfældet.

Men historien kom ud, og Ekstra Bladet kunne med en kommentar fra Olivers agent bekræfte, at parret var gået fra hinanden efter to måneder.

Fræk Medina ved Zulu Awards: Laver en Nikita Klæstrup
Fræk Medina ved Zulu Awards: Laver en Nikita Klæstrup

Den 21-årige blogger fortæller, at de hun og Oliver aldrig aftalte, at de var kærester. Det var noget, som Oliver Bjerrehuus pludselig sagde til pressen på den røde løber.

- Så jeg stod til en premiere foran en masse journalister og tænkte “Fuck!”. Jeg holdt af Oliver, og jeg nød at tilbringe tid med ham, men jeg kendte ham slet ikke nok til at ville være kærester med ham, skriver hun.

Selv om hun slet ikke var klar til et forhold med den berømte model, forsøgte hun alligevel at give det en chance. Hun hyggede sig i det to måneder lange forhold, men det var også meget drænende for hende.

Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder
Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder

- Jeg var på et punkt, hvor jeg skulle fokusere 100 % på mit arbejde og studie. Det kunne jeg ikke, da jeg havde så meget fokus på at hjælpe Oliver, skriver Nikita Klæstrup, som dog ikke går i detaljer med, hvordan hun hjalp ham.

Nikita beskriver, at hun slet ikke var glad for, at deres forhold var så offentligt, som det var. De dukkede op på de røde løber sammen, lavede interviews sammen og kyssede foran fotograferne.

- Jeg bebrejder ham ikke. Jeg skulle have sagt fra. Jeg kunne jo godt mærke, at jeg ikke havde det godt med det. Det var forceret for mig. Jeg følte, at jeg skulle spille rollen som kæreste fremfor bare at være en kæreste, lyder det fra hende.

Nikita Klæstrup gør det igen: Slår denne frække kjole originalen?
Nikita Klæstrup gør det igen: Slår denne frække kjole originalen?

Hun fortæller, at de to aldrig har slået rigtigt op. Forholdet løb bare ud i sandet. Han skulle have hentet hende i lufthavnen efter en tur til Hawaii, men dukkede aldrig op. De snakkede sammen den dag, men efterfølgende kontaktede de ikke hinanden igen.

- Hvis man ikke har snakket med sine kæreste i et par dage, kan man jo godt regne ud, at det nok ikke er noget længere. Og endnu mere væsentligt, hvis man er ligeglad med, at man ikke har snakket med sin kæreste i et par dage, så er følelserne der jo bare heller ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx