Af - 23/01-15 12:05; Opdateret: 23/01-15 13:13

Kæresten flytter fra ChristopherKæresten flytter fra Christopher

Christophers kæreste flytter til Los Angeles for at udbrede en dansk fest-app.

storybild

(Billede: Polfoto)

Er du en 'Stopherlover', så kan du godt begynde at finde den smarte kjole frem.

Danmarks store popidol bliver nemlig fra februar kæresteløs - i det hans kæreste den 24-årige model Cecilie Haugaard flytter til Los Angeles på ubestemt tid for at udbrede en dansk fest app.

Rygte: Christopher skal være med i 'Paradise Hotel'
Rygte: Christopher skal være med i 'Paradise Hotel'

Parret var ellers lige flyttet sammen i en lejlighed på Christianshavn, da Cecilie Haugaard fik tilbudt jobbet som network-medarbejder af drengene bag fest-appen 'Heaps', der efter stor succes i Danmark nu vil forsøge at erobre det amerikanske marked.

TV: Endnu en popfyr skifter frisure
TV: Endnu en popfyr skifter frisure

A photo posted by @christophermusiccom on


Christopher og Cecilie Haugaard er for tiden på på Maldiverne. Eurowoman er alligevel lykkedes at få en kommentar fra ferie-paradiset.

-Jeg glæder mig! Jeg blev sindssygt glad for at blive valgt, og der hviler da et pres, men jeg glæder mig til at arbejde med noget, som jeg virkelig brænder for. Det bliver fedt at være med i opstartsprocessen i USA, da jeg på den måde kan være med til at forme det, fortæller Cecilie Hauggard.

A photo posted by @christophermusiccom on


Eurowoman spørger, hvordan det bliver at efterlade Christopher i Danmark:

- Det der gør mest ondt (Er det mon tilfældigt, at Cecilie kommer til at citere Medina?, red.), er at have en kæreste derhjemme, som jeg skal rejse fra. Men han er god og støtter mig i det, og synes selvfølgelig, jeg skal af sted. Men jeg er ærgerlig over, at vi kun har et par uger i lejligheden, inden jeg tager af sted, siger Cecilie.

Så røg 'nudlerne' - se Christophers nye hår her
Så røg 'nudlerne' - se Christophers nye hår her

Christopher får hjemme i Danmark travlt med at arbejde på sit næste album, så Cecilie regner med at det hele nok skal gå.

A photo posted by @christophermusiccom onA photo posted by @christophermusiccom onLÆS OGSÅ: QUIZ: Kan du forudsige de kendtes 2015?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx