Af - 18/03-17 14:44

Her er X Factor-Samantas  21 år ældre kæresteHer er X Factor-Samantas 21 år ældre kæreste

Kærlighed kender ingen alder.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se billeder af Samanta og kæresten Morten.

Alder har ingen betydning, når det kommer til kærlighed. Det er i hvert fald et ordsprog, der gør sig gældende hos den 28-årige Samanta Gomez, der fredag blev stemt ud af X Factor.

Den spirende sangstjerne danner på med den 49-årige Morten, som hun tidligere har været kollega med på sit arbejde. Hun mødte ham på det socialpsykiatriske botilbud, hvor hun arbejder, når hun ikke er med i X Factor.

Morten og Samanta har dannet par i godt 18 måneder og indtil videre har aldersforskellen ikke givet anledning til problemer på kærestefolkene.

»Jeg tror ikke, det betyder så meget. Det er ikke noget, vi taler om. Vi har snakket om det rigtig mange gange i starten, men ikke længere. Vi ved, den er der,« siger hun overfor Ritzau.

Blachman smed Samantha Gomez ud af ’X Factor’
Blachman smed Samantha Gomez ud af ’X Factor’

Den ældre kæreste har ikke været noget, som den 28-årige sangerinde har forsøgt at holde hemmeligt. Det endte bare sådan ud. Morten har fulgt hende i kulisserne siden hun gik til audition og har altså også været at finde blandt publikummerne, hvis man kigger godt efter.

- Han er bare forsvundet hver eneste gang, der er blevet spurgt efter ham. siger hun overfor Ritzau.

Her ses kæresten i orange trøje. Foto: Martin Sylvest.

Til trods for, at kæresten Morten uforvarende har undgået mediernes søgelys, så forklarer Samanta, at parret supplerer hinanden godt i parforholdet. Det siger hun overfor DR.

- Vi har rigtig mange ting til fælles, men vi fungerer også godt i kraft af vores modsætninger. Han er meget struktureret, hvor jeg er mere ustruktureret. Det har været sjovt at se, hvordan vi har udviklet os og nærmet os hinanden i det halvandet års tid, vi har været sammen. Han kan godt lade et par sokker ligge på gulvet nu, og jeg er begyndt at redde seng, siger hun overfor DR.

Mette Lindberg angriber Miley Cyrus' lillesøster: ”Du lyder som snot”
Mette Lindberg angriber Miley Cyrus' lillesøster: ”Du lyder som snot”

Selv om den 28-årige Samanta blev stemt ud af X Factor fredag, så regner hun forsat med at spille sammen med bandet 'Music of the Moment.'


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Morten: Derfor gik jeg i stå på scenen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx