Af Laura Rode Nygaard - 01/12-17 21:27

Mikkel efter hårde beskyldninger fra Amalie: Jeg har meldt hende til politietMikkel efter hårde beskyldninger fra Amalie: Jeg har meldt hende til politiet

Amalie Szigethy beskylder i et blogindlæg faderen til hendes datter for blandt andet at være stofmisbruger. Nu har han meldt hende til politiet.

storybild

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov medvirkede sammen i reportageserien 'Amalies baby', men siden har sidstnævnte holdt sig fra pressen. Indtil nu.

I et langt blogindlæg kaster realitystjernen Amalie Szigethy alskens grove beskyldninger mod Mikkel Skelskov, som hun anklager for at være en dårlig far til deres fælles barn.

Det har nu fået Mikkel Skelskov til at tage bladet fra munden. Samtidig har han meldt hende til politiet, siger han til BT.

Det er ikke meget, Mikkel Skelskov har udtalt sig til pressen, siden han i sommeren 2016 blev far til realitystjernen Amalie Szigethys barn. Han har gerne villet gøre sin del for at skærme datteren Josephine fra et liv i medierne, fortæller han. Men nu har han simpelthen fået nok.

»Det er klart, at når Amalie kommer med sådan nogle beskyldninger, så er man nødt til at reagere med advokater. Jeg kaster ikke med mudder, men svarer igen. For jeg vil ikke have sådan noget siddende på mig. For det passer simpelthen ikke,« siger Mikkel Skelskov.

Reaktionen kommer, efter Amalie Szigethy, som blev landskendt gennem 'Paradise Hotel', har lagt et langt indlæg på sin blog, hvor hun fortæller om hele forløbet, fra Josephine kom til verden til i dag, hvor barnets forældre slås om retten til at se den halvandet år gamle pige. Indlægget om kampen med faderen såvel som Statsforvaltningen har hun skrevet for at sætte fokus på problemerne med systemet samt på at 'Statsforvaltningen er med til, at kvinder bortfører deres børn', som hun skriver.

Her fyger det med beskyldninger mod den 26-årige iværksætter. Blandt andet anklager hun ham for at være stofmisbruger, psykopatisk og for at kræve retten til at se barnet af princip frem for kærlighed.

Ifølge Mikkel Skelskov har hans advokater nu meldt Amalie Szigethy til politiet for injurier - for falske oplysninger, der kan skade hans omdømme.

Men ellers kommer beskyldningerne ikke bag på ham. Han har nemlig hørt dem før direkte fra hestens egen mund.

»Behandlingstiden (hos Statsforvaltningen, red.) har været lang, for hver gang, de er kommet frem til noget, er Amalie kommet med en ny grund til, hvorfor hun mente, at Josephine ikke skulle have samvær med sin far. Hver gang er det blevet undersøgt - og hver gang påvist, at det ikke passede,« siger han.

Amalie Szigethy under graviditeten med Josephine. (Billede: Nils Meilvang)

Amalie Szigethy har dog et andet syn på den verserende sag. I blogindlægget skriver hun:

'Jeg når at få 2 måneder alene med min lille pige, før jeg får et brev fra Statsforvaltningen. Nu skal han møde hende. Han vil have krav på hende. Han er ligeglad med, hvad han har gjort eller hans levestil, han tænker ikke over, hvad han kan tilbyde det her lille bitte barn. Jeg mærker en kamp fra hans side. Han virker besat af tanken om at tage mit barn fra mig. At vinde, at fortælle hele Danmark, hvor fantastisk en far han er, at bruge barnet som hans redning fra hans grusomme liv. Det skal mit barn ikke, mit barn skal ikke bruges som en brik,' lyder den hårde anklage fra Amalie Szigethy, der mener, at Mikkel Skelskov fører en ustabil livsstil med for mange fester og stoffer.

Hun tilbyder ifølge indlægget, at faderen kan komme hjem til hende en gang om måneden og have samvær med datteren, men ifølge realitystjernen beder Mikkel Skelskov nu statsforvandlingen lave en ny afgørelse, så han kan se Josephine uden for moderens fire vægge. Og da barnet er omkring et år gammelt, træffes der afgørelse om, at Mikkel Skelskov må få seks overvågede samvær med hende i Statsforvaltningen.

Men det er Amalie Szigethy ikke begejstret for, og hun vælger at blive væk fra de seks samvær.

'Jeg bliver kaldt til fogedretten. Jeg vil nu modtage bøder, hvis jeg ikke møder i statsforvaltningen,' skriver hun og fortsætter:

'Jeg vil gå langt for mit barn. Jeg har fået bøder fra fogedretten, jeg har fået trusler og mange af dem. Jeg lever med trusler om, at politiet henter mit barn og kører med det. At jeg kommer 6 måneder i fængsel. Men det er ok. Jeg går gerne i fængsel, og jeg modtager gerne bøder,' skriver Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Men så galt endte det ikke.

Til BT fortæller MIkkel Skelskov nemlig, at Amalie Szigethy senere samme dag endte med at møde op, hvilket også var en stor sejr for ham selv, da han langt om længe fik lov at se sin datter. Amalie Szigethy og hendes mor var også til stede ved samværet, men ifølge Mikkel Skelskov har de fået at vide, at de skal trække sig mere og mere, så han kan genopbygge et forhold til sin halvandet år gamle datter.

»Josephine kender mig sjovt nok ikke, når Amalie har holdt hende væk fra mig. Så det skal hun vænne sig til. Amalie har uden tvivl ødelagt noget inde i mig. Mit hjerte er blevet til sten, efter alt det, hun har budt mig. Så jeg blev så overvældet af glæde, da jeg så Josephine igen. For første gang så jeg, at hun kan både gå og tale. Det var meget stort for mig. En stor følelse,« siger han.

»Jospehine er ikke en taske eller en dukke. Hun er en person med rettigheder, og et barn har ret til begge forældre, uanset hvad Amalie synes. Men hun skal selvfølgelig have en far, når nu jeg vil. Der er mange fædre, der ikke gider. Men jeg vil. Og det har jeg altid gerne villet.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Beskyldning: Hollywood-stjerne...
bt.dk
Forbudt i Europa siden 2012: Nu...
bt.dk
Her er de bedste talentklubber: To...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx