Af - 17/02-17 09:00; Opdateret: 17/02-17 09:48

UPS! Skuespiller kom til at flashe bryster under live-interviewUPS! Skuespiller kom til at flashe bryster under live-interview

En skuespillerinde tiltrak sig lidt mere opmærksomhed, end hun havde håbet, da hun stillede op til et live-interview for nylig.

Bildstrecke im Grossformat »

‘Måske skulle jeg have valgt en anden top i dag …’

Nogenlunde sådan må den argentinske stjerne Virginia Gallardo tænke, efter hun for nylig kom til at vise LIDT for meget frem under en live-udsendelse på Facebook.

Victoria's Secrets-model kom til at flashe bryster
Victoria's Secrets-model kom til at flashe bryster

Her skulle den 29-årige skuespillerinde interviewes til showet ‘Sin Filtro con Flor Vigna’ - på danske ‘Uden Filter med Flor Vigna’. Og det var virkelig uden filter.

Et par minutter inde i videoen skal Virginia Gallardo således lige rette på sit hår, og i den forbindelse kommer hun til at løfte op i sin - i forvejen meget korte - top. Og så er det pludselig tydeligt for alle og enhver, at hun altså ikke har noget på indenunder.

Sjovt nok lader det imidlertid til, at de to kvinder i studiet er de eneste, der ikke har opdaget svipseren. Der går således et par minutter, før de lægger mærke til de mange kommentarer fra brugerne, der ser med.

Bar bæver: Reality-stjerne viser det hele på den røde løber
Bar bæver: Reality-stjerne viser det hele på den røde løber

- Undskyld, undskyld, undskyld! Hvor er jeg en forfærdelig person. Hvor er det pinligt, udbryder den flove skuespillerinde, da det går op for hende, hvad der er sket.

Hun tager det dog med oprejst pande, og de kan begge grine af det efterfølgende.

- Hun har altid haft en god humor, som Flor Vigna kommenterer, inden de to kvinder fortsætter med interviewet, som om intet var hændt.

Hvis du er gammel nok, kan du selv se episoden i videoen herunder. Spol frem til omkring 2 minutter og 15 sekunder.

Wozniacki med bare bryster og bare balder i video
Wozniacki med bare bryster og bare balder i video

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx