Af Laura Rode Nygaard - 04/04-18 22:33

Dansk skuespiller skilt: 'Jeg har mistet mit livs kærlighed'Dansk skuespiller skilt: 'Jeg har mistet mit livs kærlighed'

Den danske skuespiller Thomas Ernst flyttede i oktober sidste år til Los Angeles med sit livs kærlighed Kimmie Nørby.

storybild

Thomas Ernst. (Billede: Jeppe Michael Jensen)

Men efter få måneder i storbyen valgte makeup-artisten at bryde forholdet til skuespilleren og flytte hjem til Danmark. Det fortæller Thomas Ernst til Her & Nu.

Den 28-årige skuespiller, der især er kendt fra 'Kærestesorger', 'Hvidsten Gruppen' og sin deltagelse i Vild med Dans i 2013, flyttede til Los Angeles for at forfølge drømmen om en international filmkarriere. Men mulighedernes by ændrede ham, fortæller han i interviewet.

»Jeg blev meget overrasket, og jeg tror egentlig aldrig, jeg har oplevet noget, der har gjort så ondt. Jeg er nok svær at leve med, fordi det kører i så højt et tempo herovre, og som tiden er gået, er det gået op for mig, at hun nok har gjort mig en tjeneste,« siger han til Her og Nu.

Thomas Ernst går snart i gang med optagelserne til den amerikanske spillefilm 'Last Play' og har således taget hul på sin store drøm. Den har dog ikke været uden ofre, erkender skuespilleren, der både har mistet penge 'og sit livs kærlighed' i forbindelse flytningen til USA, siger han.

Thomas Ernst og Kimmie Nørby blev gift i 2016 og skilt i begyndelsen af i år.

Danseparret Malene Østergaard og Thomas Ernst med deres kærester i forbindelse med Vild med Dans i 2013. (Billede: Betina Garcia)

Thomas Ernst fik sit gennembrud i Nils Malmros' 'Kærestesorger' fra 2009. Siden har han blandt andet medvirket i 'Sorg og Glæde', 'Tarok', 'Ludvig og Julemanden', 'Rita' og 'Mercur.

I 2013 blev han nummer 7 i tv-programmet Vild med dans med danseren Malene Østergaard.

I 2003 og 2004 deltog han desuden i børnenes MGP henholdsvis som danser for Linette med 'Den eneste ene' og som bassist på Simones 'Hvorfor gik du din vej?'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx