Af Kristian Dam Nygaard - 27/08-17 10:33

Se billedet: Medina afsluttede festival-sæsonen i frækt gennemsigtigt outfit Se billedet: Medina afsluttede festival-sæsonen i frækt gennemsigtigt outfit

Medina har altid forstået at gøre noget ud af sit sceneshow. Nu gør hun det igen.

storybild

Medina under en tidligere koncert i Tivoli. (Billede: Torben Christensen)

Den 34-årige danske popdronning, der for tiden er aktuel på spansk med nummeret 'Si Tú Fueras Mia' sammen med LennyGM fra Outlandish, afsluttede lørdag aften sin festival-sæson med en optræden i Odense.

Til årets H.C. Andersen festival stod Medina på programmet sammen med blandt andre Gulddreng og Xander, og hun havde i dagens anledning valgt en meget gennemsigtig net-dragt med et par klistermærker strategisk placeret på brystet.

Last festival this season #iloveyou See you nxt year

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Privat er Medina atter officielt single, efter at hun ifølge flere medier henover sommeren skulle have haft en flirt kørende med den 14 år yngre basketballspiller Tage Lihn Dembele. Han spiller til daglig professionelt på det italienske hold Cestistica Civitavecchia, og han har forklaret til Se&Hør, at afstanden mellem Italien og Danmark og deres travle liv simpelthen ikke fungerede.

Medina har netop lanceret en tøjkollektion i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, og så forventer hun at udsende et nyt album til efteråret, der skal følge op på singlerne 'Elsk mig' og 'Det smukkeste'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx