Af - 12/10-15 11:21

Fra Mr. Poxycat til Zulu Awards: Rasmus Bjerg anmelder sin egen karriereFra Mr. Poxycat til Zulu Awards: Rasmus Bjerg anmelder sin egen karriere

'Mr. Poxycat' var en succes, det var filmen 'Player' ikke. Rasmus Bjerg anmelder sin egen karriere.

Bildstrecke im Grossformat »
Der var ikke set noget lignende i Danmark og folk faldt i med begge ben. Der gik rygter om, at der rent faktisk var sådan en indsatsstyrke indenfor politiet. Det var sjovt at være en del af. Jeg holder meget af Bruno, som jo er Bamses anarkistiske fætter. Vi skal lige arbejde lidt mere med ham, så får han en topkarakter. Det kunne jeg sagtens gøre bedre i dag, men jeg ved godt, folk elskede det – sagde den selvglade idiot, haha. Jeg elskede det projekt. Nikolajs (Lie Kaas, red.) manuskript var så helstøbt. Det hele gik op i en højere enhed. At et chefskifte på Zulu så var skyld i, at der ikke kom en sæson to er drønærgerligt, men sådan er det. 6/6 stjerner Det var desværre en skuffelse. Jeg troede, jeg endelig kunne få et tv-gennembrud med en alvorlig rolle, men instruktørerne ville hele tiden gøre min karakter sjov, så jeg blev fanget lidt mellem to stole. Det var sgu ikke godt nok. Vi skulle overrække en pris til Zulu Awards og fandt så i sidste øjeblik på at lave en musikvideo. Der var ikke tænkt så meget over det andet, end at vi fandt nogle kostumer, hvor vi lignede Nik & Jay på speed. Flere festivaler ville have os ud at spille den sommer, men det passede ikke lige ind. Den film fik ikke den blideste medfart, men til mit forsvar, så fik jeg et manuskript i hånden, der var blevet lavet om i sidste øjeblik. Vi kom lidt for hurtigt i gang, og jeg tror, instruktøren blev forvirret og mistede grebet. Jeg vil give den én stjerne mere end anmelderne, for vi kæmpede trods alt for det. Rollen var for lille, men jeg synes, jeg klarede den godt. Det var fantastisk at være med på så stor en produktion, og det var fedt at Ole (Bornedal, red.) gav mig den tillid at spille en mere alvorlig rolle. Man har ofte tendens til vælge det konservative og undervurdere publikum. Jeg tror de tider, hvor man ikke kunne se Dirch Passer uden at grine er ovre. Det var fint. Vi ville gerne have udvidet universet og givet det mere kant, men producenterne var glade for det, vi fik lavet. Jeg har desværre ikke fået gratis kørsel over Storebæltsbroen, haha. Jeg var god i år. Bedre end sidste år. Havde jeg drukket en øl nu, havde jeg givet mig seks stjerner, for jeg synes, jeg havde fat i det og styrede det med hård hånd.

Rasmus Bjerg tager i næste weekend Danmark rundt med sit onemanshow 'Endelig alene'. I den anledning har vi bedt skuespilleren om at gøre status over sin karriere med fokus på de store film- og tv-roller.

Se hvor mange stjerner han giver sig selv i galleriet øverst.

Rasmus Bjerg: 'Mit værste show'
Rasmus Bjerg: 'Mit værste show'

Youtube-klip fra Rasmus Bjergs karriere:

Sebastian Dvorski, P.I.S., TV2 Zulu 2001

Bamsen Bruno, DR, 2005-

Rasmus Bjerg i 'Hit med sangen', DR 2007

Jørgen, 'Mr. Poxycat'', TV2 Zulu 2008

Ras, 'Fugt i fundamentet' med Nikolaj Lie Kaas', 2011

Mikael Helge, 'Player' 2013

Brobis, Storebæltsreklamer med Esben Pretzmann, TV2 2014

Vært, Zulu Comedy Galla, TV2 Zulu 2015

Se hvilken rolle, Rasmus Bjerg selv griner af
Se hvilken rolle, Rasmus Bjerg selv griner af

Rasmus Bjerg om at arbejde sammen med Citybois:

- Mit liv er helt anderledes nu. Jeg omgås kun folk på 12 til 15 år. Ej, mine børn synes, det er sejt, at vi lavede det, og de er et par søde drenge. Man kan sige, når det regner på præsten, så drypper det på degnen, og jeg skal jo tænke på mit fremtidige publikum.

Rasmus Bjerg om den rolle han mangler:

- Jeg har det rigtig dumme svin til gode, hvor folk stopper mig på gaden og skælder mig ud. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at gamle damer overfalder mig. Den rolle må være lige om hjørnet.

Rasmus Bjerg om sit nye onemanshow:

- Jeg giver det fem ud af seks stjerner. Der er altid plads til små justeringer, men vi læner os op ad seks. Men jeg er også tilpas ydmyg.

LÆS OGSÅ: Tabte 13 kilo for at spille over for Casper Christensen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kryptisk DR-chef om ny X Factor-vært:...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx