Af - 04/10-14 16:07

Andreas Bos livskrise: Min kone valgte min bedste venAndreas Bos livskrise: Min kone valgte min bedste ven

Den populære komiker og skuespiller fortæller i et interview om sin skilsmisse med moderen til sine børn.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Andreas Bo er kendt for at kunne bringe et smil frem hos de fleste. Og han er da også en glad mand i dag - ikke mindst på grund af sin kæreste, modellen Mascha Vang, som han mødte nytårsaften.

Det har dog ikke altid været lige sjovt at være den i dag 47-årige skuespiller. For otte år siden gik konen fra ham, og det udløste hans livs værste krise. Det fortæller han i ALT for damerne ifølge tv2.dk.

- Det var ligesom et Kinderæg: "Jeg vil skilles, jeg har mødt en anden, det er din bedste ven". Tre ting på én gang. Det var beskeden fra min ekskone og mine børns mor for otte år siden. Lige efter vores kobberbryllup. Det var voldsomt for mig at blive forladt, og at det var min ven, hun havde fundet sammen med, dramatiserede lige tingene lidt, fortæller Andreas Bo til magasinet.

Andreas Bo erklærer sin kærlighed til Mascha: Jeg elsker hende
Andreas Bo erklærer sin kærlighed til Mascha: Jeg elsker hende

Skilsmissen fik ham til at søge børnepsykolog, så konflikten kunne håndteres bedst muligt at hensyn til børnene, der i dag er mellem 15 og 19 år.

- Det gjorde mig lidt klogere, og det hjalp til at tackle min vrede. For jeg var vred. Og skulle også igennem alle stadier med at være fornedret og fornærmet på min ekskone og aflevere børn på trappen. Det var en ny verden, som jeg havde forsvoret, jeg aldrig skulle ind i, specielt for børnenes skyld, og det er det værste overgreb, jeg nogensinde har budt mine børn. Jeg trygler dem stadig ofte om tilgivelse for, at jeg på det tidspunkt ikke havde overskuddet til at tackle situationen ordentligt og modent, siger Andreas Bo.

Mascha Vang indrømmer: Jeg dater Andreas Bro
Mascha Vang indrømmer: Jeg dater Andreas Bro

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx