Af - 08/12-16 14:25

Husker du trenden med penisser på øjenlågene? Nu er der en nyHusker du trenden med penisser på øjenlågene? Nu er der en ny

En eyeliner er ikke bare en eyeliner længere.

Bildstrecke im Grossformat »
Brug et hvilket som helst fladt kort, læg det diagonalt så det hælder fra din øjenkrog og op mod slutningen af dit øjnbryn (i den vinkel du nu ønsker, at 'vingen' skal have. tegn ned, og fyld linjen op og over mod øjenlåget. Læg et stykke tape - ligesom med kortet, bare med et stykke tape. Stephanie Lange foretrækker kirurgisk tape, da det ikke river i huden når det skal af igen. Du gør nøjagtigt som i førnævnte trick. Men denne gang med et stykke tape over øjenlåget også. På den måde, kan du ikke ramme ved siden af, uanset hvor kluntet en håndføring du har. Du tegner ganske enkelt prikker over vippekanten, så lavt du kan, men stadig synligt, og så tegner du stregen mellem prikkerne, og fylder eventuelle huller ud til sidst. Tag en filtpen-eyeliner, og læg den langs vippekanten. Når du lægger den flat er den nemmere at styre. Gør det samme med vingen, der skal starte ved øjnkrogen, og ret til, når du har din vinge. Tegn din eyeliner i fri hånd, eller med en af de andre tricks. Når du har formen, så tag en ren eyelinerpen, og dyp den i miscellar vand eller i makeupfjerner, og brug den til at rette linjerne til så de er helt skarpe. Tag en rundet genstand (Stephanie Lange bruger eyeliner-krukken som skabelon) og læg den for enden af dit øje, så den ligger ved kanten af øjnkrogen. Tegn løs, og fyld resten ind bagefter. Du har lagt en perfekt linje på begge øjne... Men så kommer du til at klatte med pennen. Frygt ej! Dyp en ren eyelinerpen i concealer og mal det lille 'uheld over'. Det våde concealer får eyelineren til at smatte lidt, og med et par strøg, har du visket fejlen væk. Okay, det lyder ikke charmerende, men udtrykket er 'hooded eyes' på engelsk. Og vi er mange med dén type øjnlåg. Det er umådeligt svært, men du har også fortjent den fineste vinge! UNDER vippekanten - på den våde linje . Ikke for højt op på øjenlåget. Hold fast i huden ved dit øje og træk det lidt ud (i retningen væk fra næsen). Tegn en lille tynd streg ud og lad det blive ved det. Tegner du for tykt, vil du sandsynligvis ikke kunne se det for den ud der folder sammen når dit øje er åbent. .. Det er ikke rigtig et trick, men det er måske dén teknik, du efter lidt træning kan mestre selv. Tegn i fri hånd, og ret til med en af de tidligere nævnte rettemetoder - et voila!

Scroll ned for at se hvordan du får enhjørningeøjne.

Der går sjældent en dag, uden internettet byder på en ny trend inden for makeup.

Det kan være ting som 'glitter-tears' eller farveblyanter som giver ansigtet "udtryk", mens andre laver en modreaktion til den konstante jagt efter den perfekte makeup - vi husker vist alle den såkaldte 'Dickliner'.

Det sidste nye er så et enhjørningehorn over øjet.

Et fint lille snoet horn helst i neon- eller pastelfarver trender lige nu, og du kan få en guide her, hvis du følger den lidt specielle mode for makeup.

Dick-liner: Derfor tegner piger penisser på øjenlågene
Dick-liner: Derfor tegner piger penisser på øjenlågene

LISTE: 10 geniale eyeliner-tricks du ikke kan undvære
LISTE: 10 geniale eyeliner-tricks du ikke kan undværeHer er 57 af de SJOVESTE opslag på Facebook
Her er 57 af de SJOVESTE opslag på Facebook

Unicorn liner 🦄 #follow #Seattle #everett #makeup #makeupartist #freelance #linerart #unicornliner

A photo posted by Haiden Armutlu (@makeupartist.haiden) on


LÆS OGSÅ: Læge: Dette skønhedstip må du ALDRIG følge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx