Af - 16/03-17 14:55

Casper Christensen: Så vrede var folk over min 18 år yngre kæresteCasper Christensen: Så vrede var folk over min 18 år yngre kæreste

'Hun blev kaldt prostitueret – jeg blev kaldt pædofil'

Bildstrecke im Grossformat »

Det var ikke meningen, at han skulle forelske sig i sin dengang 25-årige assistent. Men nogle ting kan man ikke styre, og i dag er Casper Christensen og Isabel Christensen gift og forældre til lille Cooper, som kom til verden i januar.

Komiker og natklubejer Casper Christensen var lige kommet ud af sit lange forhold til skuespilleren Iben Hjejle, da han forelskede sig hovedkulds i sin unge assistent i produktionsselskabet Douglas Entertainment. Det kom bag på ham og faldt ganske ubelejligt, fortæller han i et stort interview med Femina.

»Jeg skulle finde mig selv efter det lange forhold, og jeg ville meget nødig falde i sådan: Hey mand, nu skal jeg være ung igen og løbe rundt. Og kraftedeme om jeg ikke forelsker mig i en, der er 18 år yngre,« siger komikeren.

Casper Christensen åbner ny natklub: Her er kravet for at komme ind
Casper Christensen åbner ny natklub: Her er kravet for at komme ind

Og det gik ikke ubemærket hen, at den dengang 43-årige Casper Christensen havde gaflet sig en ung kvinde. Måske var det også en lille smule hans egen skyld, filosoferer han. I sit arbejde og i 'Klovn'-serien havde han nemlig skabt karakteren 'Casper Christensen', som med komikerens egne ord fremstår som lidt af en charlatan. En womanizer. En skiderik.

Og når han så blev kærester med den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen, så kunne det nærmest være taget ud af et afsnit af 'Klovn', fortæller han. Hvilket måske kan være en henvisning til det faktum, at den yngre kvinde tilmed var hans gode ven Jarl Friis-Mikkelsens datter

TV: Nu er traileren til Casper og Franks 80'er-komedie landet
TV: Nu er traileren til Casper og Franks 80'er-komedie landet

Aldersforskellen har aldrig rørt dem. Da Casper Christensen første gang begyndte at flette fingre med den unge kvinde, kiggede han ikke på alderen. Han kiggede på et menneske, som 'mentalt set stadig trigger ham', fortæller han. Men andre påpegede aldersforskellen. Og af og til mærkede de endda en vrede på den baggrund.

»Jeg fik reaktioner fra folk på gaden og journalister, der var lidt efter mig, og en del kvinder på min egen alder og en lille smule ældre, var meget forargede og vrede over, at jeg kunne tillade mig at blive kærester med en, der var 18 år yngre. Vi snakker altså alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt,« siger han til Femina.

»Nu er vi gift, og vi har været sammen i fem-seks år og har et barn sammen, bor sammen, ELSKER HINANDEN altså. Medmindre jeg skifter hende ud nu, så er jeg en okay fyr. Hvis jeg skifter hende ud nu, så må I gerne kalde mig en skiderik, det er fair nok.«

Klovn vender tilbage til tv-skærmene med ny sæson
Klovn vender tilbage til tv-skærmene med ny sæson

Parret blev gift i Vor Frue Kirke i det centrale København i 2014. I januar blev de forældre til lille Cooper.

Foruden ham er Casper Christensen far til 19-årige Cajsa og Marvin på 12, som han har sammen med ekskonen, zoneterapeut og tidligere tv-vært Anette Toftgård. Inden Isabel var han kæreste med skuespilleren Iben Hjejle i en årrække.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen opkalder søn efter legendarisk tv-ikon

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx