Af Niels O. Hansen - 19/09-17 22:51

Dansk popstjerne jubler: Min søn skal spille fodbold i Barcelona!Dansk popstjerne jubler: Min søn skal spille fodbold i Barcelona!

Blogger og sangerinde Saszeline Dreyers søn er blevet optaget på fodboldskole i selveste FC Barcelona.

storybild

Saszeline Dreyer er flyttet til Barcelona med sine sønner, hvoraf den ældste skal begynde på FCBescola. (Billede: Erik Refner (arkivfoto))

Den danske sangerinde Saszeline Dreyer er flyttet til Barcelona, og med sig har hun sønnerne Dexter og Sean, som er blevet optaget på FC Barcelonas berømte FCBescola.

»Nu er vi her, og Sean er officielt blevet optaget på Fcbescola. Barcelonas fodbold skole på Camp Nou. WU-fuckin-huuuuw❣️,« skriver Saszeline Dreyer på sin blog.

Saszeline Dreyer er flyttet til Barcelona, og da Sean er bidt af en gal fodbold, har det været en stor drøm for den ni-årige søn at komme på FCBescola. I Danmark har han spillet for KB, Skjold og Lyngby og i det sidste halvandet år har han gået på Barcelona Training Academy i Ballerup.

»Han har sin første træning på torsdag, og det bliver nok verdens største givende oplevelse at se ham stråle på den bane. Nu er han om lidt igang igen, og lige der hvor han skal være. Hvis han seriøst vil noget med fodbolden, så har han muligheden her. Og igen, ønsker han det ikke om 2 måneder eller 2 år, så siger vi bare stop. Han skal aldrig føle sig presset, eller føle at nu er han nødt til at fuldføre det. Jeg siger det til ham hver uge, at han ikke skal tro, at han skal spille fodbold og udvikle det talent han har, hvis ikke han føler det i hjertet. Det er meget vigtigt for mig at han husker på det, og ved at han kan komme hjem til Danmark igen hvis han vil det. Men lige nu føler han det mere end noget andet, og drømmer om at blive en stor fodboldspiller. Hans far, stedfar, og jeg gør alt for at støtte ham i de valg han tager, og de drømme han gerne vil udleve og manifistere,« skriver Saszeline Dreyer.

Seszeline Dreyer afslører også i blog-indlægget, at hun ikke kendte ret meget til fodbold, inden Sean begyndte at interessere sig for spillet. Men efterfølkgende har hun stået i regn, blæst og kulde for at se sønnen spille fodbold. Den slags vejr er der knap så meget af i Barcelona, og det har også spillet ind i ønsket om at flytte væk fra Danmark - i hvert fald for en periode.

Sean har efternavnet Fetterlein efter faderen, Frederik Fetterlein, som er tidligere professionel tennisspiller. Han var fast mand på det danske Davis Cup-hold i årevis, og da karrieren var på sit højeste, spillede han bl.a. med i Wimbledons herresingle-turneringen.

Seans lillebror, Dexter, er to og et halvt år gammel. Ham har Saszeline Dreyer sammen med eks-kæresten Michael Dreyer.

Som sangerinde er Saszeline Dreyer mest kendt som 50 procent af pop-duoen S.O.A.P., hvis største hit var 'This Is How We Party'. Dengang gik hun under navnet Saseline Sørensen. Det ny navn har hun taget efter råd fra en numerolog.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx