08/05-18 19:03

Fie Laursens kæreste om live-brystoperation: - Jeg kunne ikke holde det udFie Laursens kæreste om live-brystoperation: - Jeg kunne ikke holde det ud

Fie Laursen sendte mandag efternuddag live, mens hun fik lavet større bryster - og det har kæresten det ikke alt for godt med.

storybild

Fie Laursen var mandag eftermiddag under kniven hos privathospitalet AK Nygart, hvor bloggeren fik lavet større bryster. 'Paradise Hotel'-deltageren er normalt glad for at dele ud af sit liv, og derfor skulle hendes følgere da heller ikke snydes for brystoperationen, som aktså blev live-streamet på klinikkens hjemmeside.

Derfor kunne alle følge med i realtid, mens bloggeren var under kniven. Det samme galdt hendes kæreste, paradisoen Frederik Valeur, der dog ikke valgte at gøre brug af den mulighed.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus sviner Fie Laursen til på ny sang

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

»Jeg prøvede at se med, men jeg kunne ikke holde ud at se dem skære i hende, så jeg gik hurtigt ud igen,« siger han til Realityportalen.

Fie fortalte tilbage i januar til Realityportalen, at kæresten ikke er fan af, at hun skulle have lavet bryster, fordi han elsker hende, som hun er. Og Frederik afslører, at han heller ikke var så glad for det, mens operationen står på.

»Det har jeg det ikke godt med, men jeg ved, hun er i professionelle hænder,« fortæller 'Paradise Hotel'-deltageren.

SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen


Følg med på Realityportalens Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.Artiklen er bragt af Reality Portalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx