06/10-17 14:52

Gravide Nadia Shila frygter for sit ufødte barnGravide Nadia Shila frygter for sit ufødte barn

Den unge mor er taget til scanning sammen med sin kæreste, hvor de skal have svar på, om alt går godt med babyen inde i maven.

storybild

Foto: Kanal 4

Den hjemløse 'De unge mødre'-deltager Nadia Shila Petersen venter i øjeblikket sit andet barn – det første sammen med kæresten Jeremy – mens hun bor på gaden i USA. Den rejse har seerne af Kanal 4-serien fået lov til at følge på tætteste hold.

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.

I det kommende afsnit af reportageserien er parret så taget til scanning sammen med Nadia Shilas mor, Heidi. Og her frygtede den unge mor kortvarigt, at alt ikke var, som det skulle være.

»Da jeg lå der, og hun lige skulle til at scanne mig, der var jeg meget nervøs. For tænk hvis hun ikke kunne finde noget, eller hvis hun er gået til eller ikke har udviklet sig siden sidst. Så det gav mig lidt angst at ligge der,« fortæller Nadia Shila blandt andet i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder

I videoen herunder kan du se, hvordan scanningen gik, og om fosteret havde udviklet sig, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min kæreste har et ry som en dum skid

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor elsker jeg min kæreste

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Nu har vi tag over hovedet og får mad hver dag

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx