Af - 05/05-15 15:04

SNAPCHAT: Her er 5 topmodeller du SKAL følgeSNAPCHAT: Her er 5 topmodeller du SKAL følge

Hvordan får du et unikt indblik i det glamourøse modelliv? På Snapchat selvfølgelig. Her deler modellerne ud af hverdagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Når vi ser topmodellerne i magasiner, på den røde løber eller i reklamer, så er de altid guddommeligt smukke. Men sådan ser de ikke nødvendigvis altid ud.

En række topmodeller deler nemlig ud af hverdagsbilleder på Snapchat, hvor man kan få et blik ind i verdenen som model. Og måske er det slet ikke så anderledes end et helt almindeligt liv uden for rampelyset.

Modeller spiser også fast food, går til tandlægen, går tur med hunden og ser 'Game of Thrones'.

Læs top 5-listen herunder, og klik igennem galleriet for oven for at se en masse eksempler på, hvad du kan forvente af modellerne på Snapchat.

Her er 7 Hollywood-stjerner, du burde følge på Snapchat
Her er 7 Hollywood-stjerner, du burde følge på Snapchat

Nina Agdal - brugernavn: ninagdal

Den 23-årige danske topmodel Nina Agdal fra Elite Model har blandt andet været på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit Issue og arbejder for store mærker som Victoria's Secret. På Snapchat får man et ærligt indblik i hverdagen som model - også selv om det nogen gange er ved tandlægen. Hun poster mange videoer og har en god portion humor, når hun lægger ting op på sin MyStory. Følg turen til dagen øverst i galleriet.

Josephine Skriver - brugernavn: jojoskriver

Danske Josephine Skriver fra Unique Models er en 22-årig topmodel, der har arbejdet for mærker som Victori'as Secret, Gucci og DKNY. Hun poster mange selfies på Snapchat - og der er selvfølgelig ingen af dem, der skuffer. Hun smider også billeder op, når hun er på job for Victoria's Secret.

Tobias Sørensen - brugernavn: thesorensen87

Tobias Sørensen ligger højt på listen over de bedst tjenende herremodeller i verden. På Snapchat går du et glimt af modellivet i New York, hvor han bor. Og ja, topmodeller spiser også fast food og ser 'Game of Thrones'. Tobias er beviset.

Anne V - brugernavn: annevofficial

Den russiske topmodel Anne V - der tidligere har været kærester med Adam Levine fra Maroon 5 - har været på forsiderne af magasiner som Vogue, ELLE og Glamour - og nu kan du følge den gravide model på Snapchat. Hendes billeder bærer tydeligt præg af hendes russiske rødder - og ja, hun spiser også usund mad.

Stephanie Smith - stephaniesmithh

Den australske model Stephanie Smith er et lidt ukendt navn - endnu. Hun er nemlig ved at blive stor på de sociale medier, hvor hun for eksempel har 637.000 følgere på Instagram. På Snapchat er hun ikke bange for at smide billeder op, hvor hun ikke har makeup på. Generelt ser hun også ud til at være madglad.

Skriv i kommentarfeltet herunder, hvis vi har glemt nogle seje modeller på Snapchat. eller send en mail til os her

LÆS OGSÅ: LISTE: 5 danske kendte, du burde følge på Snapchat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx