Af Mads Brandsen - 28/02-18 16:46

Tv-stjerne anholdt for husspektakler og vold mod politietTv-stjerne anholdt for husspektakler og vold mod politiet

Den amerikanske skuespiller Heather Locklear blev søndag aften anholdt for husspektakler og overfald på en politibetjent.

storybild

(Billede: PATRICK FALLON)

Politiet i City of Thousand Oaks lidt uden for Los Angeles, Californien, blev kaldt ud til husspektakler og under anholdelsen blev den 56-årige 'Melrose Place'-stjerne angiveligt aggressiv og angreb en politibetjent. Det førte til, at hun blev sigtet for tre overfald på betjenten.

Det skriver celebrity-mediet TMZ.

Det var Heather Locklears bror, der ringede til politiet, da han kom til adressen og så, at Heather Locklear og kæresten var oppe at slås.

Over for Los Angeles Times bekræfter den lokale sherifs kontor optrinnet med ordensmagten.

»Hun var ekstremt fjendtlig og usamarbejdsvillig og gik en overgang til angreb på betjentene,« fortæller Eric Buschow til avisen.

Det var derfor nødvendigt at tilkalde yderligere betjente for at få dæmpet Heather Locklear, der korporligt modsatte sig anholdelsen.

Heather Locklear blev lagt i håndjern og betalte mandag morgen 20.000 dollars (omkring 121.000 kroner, red.) i kaution, hvorefter hun blev løsladt. Hun kan nu se frem til at sagen ender i retten. Det sker 13. marts, skriver tv-stationen ABC7NY.

Det er i øvrigt langt fra første gang den kendte skuespiller har været på kant med loven. Dels i form af vold i hjemmet i 2011, hvor politiet i Los Angeles rykkede ud til ekskæresten Jack Wagners hjem og dels i form af et misbrug og spirituskørsel tilbage i 2008.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Santan-der blev der lukket og slukket...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Realitystjerne har dumpet sin fyr:...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx