Af Niels O. Hansen - 12/12-17 07:12

DR-vært beskyldt for terror-sympati: 'Det er noget af det mest latterlige!'DR-vært beskyldt for terror-sympati: 'Det er noget af det mest latterlige!'

DR-værten Peter Møller svarer igen, efter at han er blevet sat i forbindelse med den den fundamentalistisk-islamiske bevægelse, Hamas.

storybild

DR-værten Peter Møller. Det er ikke denne T-shirt, han har fået kritik for. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed. (Billede: Nikolai Linares (arkivfoto))

Det var den indvandringskritiske Den Korte Avis, som havde kritiseret sportsværten, fordi han havde haft en T-shirt på under en udsendelse, som ifølge hjemmesiden kunne tolkes som en støtte til Hamas, der er på EUs lsite over terror-bevægelser.

Begrundelsen er, at T-shirten viser et W, der er formet som en hånd med tre fingre i vejret. Det er ifølge mediet et islamistisk symbol.

Men det er ifølge Peter Møller en misforståelse.

»HOLD NU OP,« skriver den tidligere landsholdsspiller i fodbold.

»Symbolet på min trøje er døvetegnet for W. Trøjen er fra det kendte danske modefirma Wood Wood - derfor et W. (hvilket sælgeren i butikken også oplyste, da vi købte den). At kæde mig og DR sammen med Hamas er da noget af det mest latterlige, jeg nogensinde har læst. STOP nu jer selv på Den Korte Avis,« opfordrer han.

Peter Møller har iøvrigt forlængst meddelt DR, at han snart stopper på jobbet. Årsagen er, at sportsredaktionen i begyndelsen af 2018 flytter til Aarhus, og det har han ikke kunnet få til at gå op med sit familieliv.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Sophie Løhde om forhandlinger: 'Det...
bt.dk
Amerikansk seriemorder anholdt
bt.dk
Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx