Af - 18/04-16 12:31

Efter lovbrud: Johnny Depp og konen giver akavet undskyldning til AustralienEfter lovbrud: Johnny Depp og konen giver akavet undskyldning til Australien

Parret har optaget en særdeles akavet undskyldning til Australien.

Bildstrecke im Grossformat »

I april sidste år tog Amber Heard ulovligt sine to hunde med ind i Australien, da hun skulle besøge sin mand, Johnny Depp, på optagelserne til en kommende 'Pirates of the Caribbean'-film.

Det blev til en større sag i Australien, hvor de har meget strenge regler, når det kommer til at medbringe hunde til landet. Amber Heard kunne risikere en fængselsstraf på helt op til 10 år, skriver The Guardian.

Johnny Depp og rockvenner spiller koncert i Danmark
Johnny Depp og rockvenner spiller koncert i Danmark

Det har den unge skuespillerinde heldigvis undgået. I stedet har hun fået en bøde på 1000 dollars og det, som de kalder et 'good behavior bond' i Australien, som betyder, at hun skal opføre sig pænt den næste måned.

Hun erkendte, at hun har forfalsket dokumenter, da hun rejste ind i Australien med sine to hunde, Pistol og Bo.

Som en del af retssagen har Amber Heard og Johnny Depp udgivet en undskyldning, som de håbede ville gavne deres sag - hvilket den formentlig også har gjort.

Australsk ultimatum til Johnny Depp: Du har 50 timer ellers afliver vi dine hundehvalpe
Australsk ultimatum til Johnny Depp: Du har 50 timer ellers afliver vi dine hundehvalpe

Den undskylning har Australiens vicestatsminister lagt ud på sin egen Facebookside. Han siger til The Guardian, at han ikke tror, at parret ville have udgivet den, hvis det ikke var fordi, det ville hjælpe deres sag.

Den australske regering ejer nu videoen, og det skal nu bestemmes, hvordan de vil bruge den fremover for at promovere de strenge love i Australien.

Se videoen her:

Husker du denne barnestjerne? Så lækker er han i dag!
Husker du denne barnestjerne? Så lækker er han i dag!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx