Af - 18/04-15 16:11

Denne 'dræberhunds' ejer skal styre stort dansk prisshowDenne 'dræberhunds' ejer skal styre stort dansk prisshow

Den 30. april løber årets Danish Deejay Awards over stablen i Øksnehallen i København. Ellie Jokar kendt fra 'Det slører stadig', og hun har en bidsk ven med under armen.

storybild

Det kommer til at sløre ekstra meget, når hovedstadens Øksnehallen den 30. april lægger lokale til årets Danish Deejay Awards.

Køb billet til Danish DeeJay Awards 2015
Køb billet til Danish DeeJay Awards 2015

Komiker, rapper, skuespiller Ellie Jokar fra DR2's satireserie 'Det slører stadig' er vært, og selvom det hovedsageligt skal handle om en hyldest af klubkultur og dj's, vil hun ikke afvise, at hun blander lidt satire ind i showet:

- Det kan da godt være, Zarah(Ellies journalist-figur fra Dubai News, red.) dukker op og spøger 'hvad fanden der sker'. Det bliver jo altid en sindssyg fest. Jeg har været med de sidste fem år, og det plejer at stikke helt af.

UPS: Madonna falder ned ad trappe under koncert
UPS: Madonna falder ned ad trappe under koncert

Ellie er ved siden af værtsskabet i gang med at forberede sit første onemanshow, så hun er nervøs for, om hun kan overskue det hele.

- Og om folk kaster øl i hovedet på mig, haha.

Hvis publikum ikke opfører sig ordentlig, har Ellie dog et es i ærmet. Nemlig hendes lille bidske chiuahua Notorius B.I.G.

- Jeg har haft ham med på turné mange gange, og han kan godt finde på at hoppe op på scenen, haha. Folk kalder ham dræberhunden. Han er lille, men han gøer utrolig højt og af alle.

Reality Awards: Jim Lyngvild amok på den røde løber
Reality Awards: Jim Lyngvild amok på den røde løber

Stem på din favorit HER.

LÆS OGSÅ: Reality Awards: Jim Lyngvild amok på den røde løber

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx