Af - 09/03-17 12:10

Så du det? Derfor klappede Nicole Kidman så underligt til Oscar-showetSå du det? Derfor klappede Nicole Kidman så underligt til Oscar-showet

Superstjernen Nicole Kidman er igen kommet på alles læber, efter hun ved Oscar showet viste en yderst speciel klappeteknik.

storybild

Der skete ellers ting og sager ved årets Oscar-uddeling, der endte med at være mere begivenhedsrig end ventet. Ved aftenens eftertragtede pris for den bedste film, blev La La Land kaldt op, selvom det var Moonlight, der havde vundet. En ekspert har kaldt det 'det største fuck up nogensinde', da Faye Dunaway og Warren Beatty kaldte den forkerte vinder op, og Meryl Streep fik problemer med valg af kjole.

Men Nicole Kidmans besynderlige klappeteknik er alligevel blevet 'talk off the town', efter showet er lukket ned, skriver Mirror.

Hollywood-stjerne vandt en Oscar - men én kvinde i salen nægtede at klappe
Hollywood-stjerne vandt en Oscar - men én kvinde i salen nægtede at klappe

Efter folk er gået amok over klippet på Twitter, og hun er blevet en meget brugt GIF, har Kidman dog selv valgt at forklare, hvorfor hun laver et sæl-klap.

I radioshowet Kyle & Jackie O fortæller hun, at det skyldes hendes meget dyre smykker. Hun ville nemlig ikke skade ringene på hendes hænder, fordi det var ringe, hun havde lånt.

TV: Roland Møllers frække Oscar-aften: Gav den som Danmarks største stjerne
TV: Roland Møllers frække Oscar-aften: Gav den som Danmarks største stjerne

Værten Kyles reaktion på de mange spørgsmål, om hendes specielle teknik siger:

- Det er jo på grund af ringene, idioter. Hvorfor klapper hun sådan? Det er jo fordi hun ikke vil skade smykkerne, siger Kyle.

Nicole Kidman fortæller selv, at hun havde det meget ubekvemt i situationen.

Har været nomineret 21 gange: I nat vandt han ENDELIG en Oscar
Har været nomineret 21 gange: I nat vandt han ENDELIG en Oscar

- Det er så akavet, jeg ville jo klappe. Jeg vil ikke være hende, der står og ikke klapper, det ville være endnu værre. Så ville folk snakke om, hvorfor jeg ikke klapper! Men det er virkelig svært, fordi jeg havde en kæmpe ring på, som ikke var min egen, og jeg var rædselsslagen for at ødelægge den,« fortæller hun i radioprogrammet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Se BTs karakterer her: Brøndbys 10...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx