Af - 28/12-16 12:43

'Mystisk' Kardashian-julefoto får flere til at tro på nye skilsmisserygter'Mystisk' Kardashian-julefoto får flere til at tro på nye skilsmisserygter

Rygterne, om at Kim havde nægtet Kanye at fejre jul med hende og børnene, blev mandag manet til jorden, da et julefoto af hele familien West-Kardashian blev delt på sociale medier. Dog opstod der nye rygter om skilsmisse i kølvandet på det 'mystiske' billede.

storybild

(Billede: Scanpix)

Der har været godt gang i rygtebørsen, når der kommer til den huslige situation for et af verdens mest celebre par: Kim Kasdashian og Kanye West.

Kilder 'tæt' på parret har flere gange pippet om, at Kim har fået nok og vil skilles fra gemalen efter blot to års ægteskab.

Og det seneste rygte lød, at situationen nu var så slem, at Kanye end ikke var inviteret til at holde jul med Kim og deres to børn, North og Saint.

Kim Kardashian er tilbage i rampelyset: Nu med piercing
Kim Kardashian er tilbage i rampelyset: Nu med piercing

Dette rygte blev dog i går, mandag den 27. december, manet til jorden, da Kanye West på sin Twitter-profil lagde et billede op af familien, hvor de alle sammen i bedste julekort-stil poserede foran kameraet.


Internationale sladdermedier har dog ikke været sene til at spørge om, hvorvidt det, som nogen kalder et mystisk billede, blot er stillet op for offentlighedens skyld, eftersom Kanye og Kim, kort efter fotoet blev taget, gik hvert til sit.

Supermodel raser over flere Kardashians: - Jeg brækker mig!
Supermodel raser over flere Kardashians: - Jeg brækker mig!

Kanye tog angiveligt i biografen, imens Kim tog videre til den årlige julefest, som hendes mor, Kris Jenner, hvert år afholder.

Her blev Kim ifølge flere medier, heriblandt The Sun, fotograferet uden sin vielsesring, hvilket lynhurtigt fik sparket skilsmisserygterne i gang igen.

Skal Kim og Kanye skilles? Ny ven blander sig i rygterne
Skal Kim og Kanye skilles? Ny ven blander sig i rygterne

En kilde siger ifølge The Daily Star i den forbindelse:

- Kim and Kanyes ægteskab er så godt som ovre. Det ser ikke godt ud.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Politi finder bil væltet på motorvej...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx