Af - 30/07-16 14:51

Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkursStephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs

SJIT Happens-stjernens mor, der står bag en kendt discount-skokæde, er i fare for at måtte dreje nøglen om.

storybild

Billede af Stephania Potalivo. (Billede: Scanpix)

Der er nok ikke mange, der ikke er klar over det. Men Stephania Potalivo, kendt fra TV2 Zulus ungdomsserie Sjit Happens og 'Vild Med Dans', har en mor, der står bag en skokæde i København.

Viser Stephania Potalivo ny flamme frem på dette billede?
Viser Stephania Potalivo ny flamme frem på dette billede?

Kæden, der hedder 'SCOOP' er kendt for at sælge sko til discount-priser. En af butikkerne ligger lige over for Københavns Hovedbanegård. Men hvor længe den vil fortsætte med at ligge der, er der betydelig usikkerhed omkring.

Artiklen fortsætter under billedet!

Her ses Scoop-butikken på Vesterbrogade over for Københavns Hovedbanegård.

Skokæden er nemlig truet af konkurs, skriver Ekstra Bladet, som har kigget det seneste regnskab fra E.P. Project ApS, der ejer skokæden, efter i sømmene.

'Vild med dans'-stjerne har mistet sin far til kræften
'Vild med dans'-stjerne har mistet sin far til kræften

Her fremgår det, at egenkapitalen er gået i minus med seks millioner kroner, og revisoren forudser derfor, at 'der er betydelig usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften'.

Stephanias mor, Elisabeth Potalivo, Elisabeth Potalivo afviser dog over for avisen, at den truende konkurs skyldes, at kunderne er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved de reelle rabatter i butikken. Billeder, som Ekstra Bladet bringer, viser således tilbudsskilte med svimlende rabatter på 85 procent.

TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly
TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly

- Vi har aldrig skiltet med rabatter, som ikke er reelle. Vi har haft støvler og sko til salg hele vinteren uden rabatter. Vi har et bredt sortiment med dyre varer og billigere varer. Vi har solgt masser af varer til fuld pris. Og vi har kun holdt ophørsudsalg, når vi faktisk har lukket eller solgt en butik, siger Elisabeth Potalivo til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun tror selv på, at det vil lykkes at få rettet op på situationen.

LÆS OGSÅ: TV: Stephania er SLET IKKE skuffet over at tabe 'Vild med dans'-finalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx