Af Nadia Guldbæk Welch - 11/12-17 07:29

Se det skønne billede: Hollywood-legende hyldes i anledning af 101-års fødselsdagSe det skønne billede: Hollywood-legende hyldes i anledning af 101-års fødselsdag

Kirk Douglas fyldte lørdag hele 101 år, og i anledning af den amerikanske skuespillers fødselsdag, blev han hyldet af sit barnebarn.

storybild

epa05656123 (FILE) A file picture dated 01 March 2011 shows US actor Kirk Douglas attending the star ceremony for Indian conductor Zubin Mehta on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California, USA. Douglas will celebrate his 100th anniversary on 09 December 2016. EPA/PAUL BUCK (Billede: PAUL BUCK)

Dylan Douglas har på sin Instagram-profil delt et sødt billede, hvor han skriver pæne ord om sin bedstefar, som han kysser på kinden.

'Tillykke med fødselsdagen. 101 år gammel og stadig sexet, elsker dig af hele mit hjerte Pappy (bedste, red.),' skriver Dylan Douglas, der er søn af Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones.

Happy birthday 101 years and still sexy love you with all my heart Pappy

Et opslag delt af Dylan Douglas (@dy1and) den

Sidste år delte han en video af sin bedstefar, hvor han dansede og viste, at der på trods af alderen stadig er gang i ham.

'Jeg sværger, at han ikke er skør,' skrev han sidste år i en kærlig og humoristisk tone.

Happy 100th Pappy love you with all my heart (I swear he's not crazy)

Et opslag delt af Dylan Douglas (@dy1and) den

Kirk Douglas blev født i 1916, og han er en af de største skuespillere i den amerikanske filmbrance. Han har medvirket i et hav af film - blandt andet 'Spartacus', 'De tapre er ensomme' og 'Ærens vej'.

LÆS OGSÅ: Skuespillerinde åbner op om hemmeligt forhold til 74-årig kvinde

Privat er han gift med den 98-årige Anne Buydens, og han har i løbet af sit liv fået fire sønner: Michael Douglas, Joel Douglas, Peter Douglas og Eric Douglas. Sidstnævnte døde i 2004 af en overdosis.

Derudover har han i alt syv børnebørn.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Ny bog: Peter Madsen fantaserede om...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx