Af - 06/09-16 08:18

Ulven Peter: Jeg forstår ikke, hvorfor Amalie fik barn med MikkelUlven Peter: Jeg forstår ikke, hvorfor Amalie fik barn med Mikkel

Amalie Szigethys ekskæreste, Peter Birch, har slet ikke noget positivt tilovers for faren til Amalies barn.

Bildstrecke im Grossformat »

Peter Birch og Amalie Szigethy mødte hinanden på 'Paradise Hotel'. De medvirkede begge i sæson seks.

Amalie Szigethys kærlighedsliv er et omdiskuteret emne. Hun blev blandt andet kendt for at have et turbulet on-and-off-forhold til Peter Birch. Mellem de hede kys beskyldte Amalie Szigethy gentagende gange Peter Birch for at have været voldelig mod hende.

Parret gik endeligt fra hinanden, og Amalie Szigethys vilde kærlighedsliv fortsatte på de sociale medier, hvor hun postede flirtende billeder af nye fyre. Senest har vi stiftet bekendtskab med iværksætteren Mikkel Skelskov, som fra den ene dag til den anden var Amalies kæreste. Det sagde hun i hvert fald til medierne.

Det vidste sig, at de to aldrig havde været kærester, men de skulle derimod være forældre til et fælles barn. Deres one night stand havde budt på mere end forventet.

Vil du opdateres med artikler om kendisser, så like MX Kendte på Facebook.

I "Amalies Baby", som er paradisoens seneste program, kunne vi så følge med i, hvor skævt det gik mellem hende og Mikkel Skelskov. Angiveligt har de to nybagte forældre så lidt kontakt med hinanden som muligt, og nu blander Peter Birch sig så i konflikten.

Jeg kan ikke sige noget godt om ham.
Sådan lød den kontakte udmelding fra Peter Birch om Mikkel Skelskov, da Ekstra Bladet i går mødte den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor hun (Amalie, red.) har valgt at få barn med ham, har Peter Birch også sagt til Ekstra Bladet.

Amalie har lavet et vildt vægttab siden fødslen
Amalie har lavet et vildt vægttab siden fødslen

Han har dog mere positive ord at sige om ekskæresten Amalie Szigethy.

- Man kan se, hun er rigtig glad. Jeg tror, hun bliver en god mor, lyder det fra Peter Birch om ekskæresten til Ekstra Bladet.

Selv har han dog ikke været i kontakt med Amalie Szigethy, efter hun fødte datteren.

Avisen har uden held forsøgt at få en kommentar fra Mikkel Skelskov.

LÆS OGSÅ: Amalie fylder 25 år: Her er hendes sjoveste citater

LÆS OGSÅ: Amalie i opsang til sine fans: - Hvad skal det til for?

LÆS OGSÅ: De kaldte hende 'Dumme'-Pernille: Nu har hun et gennemsnit på 11,4

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx