Af - 18/04-15 15:00

TV: Vanvidstrend er kommet til Danmark: Sådan får du fyldige kendis-læberTV: Vanvidstrend er kommet til Danmark: Sådan får du fyldige kendis-læber

Irina Babenko har afprøvet det læbeforstørrende produkt Candylipz.

Den amerikanske reality-stjerne Kylie Jenner er blevet kendt over det meste af verden for sine fyldige læber, som ikke er blevet til ved hjælp af indsprøjtninger. De har i stedet fået deres volume af produktet Candylipz.

Og en af dem, der er stor fan er fyldige læber, er bloggeren og reality-brystbomben Irina Babenko. Derfor har hun også givet sig i kast med at teste produktet, hvilket hun beskriver på sin blog irinathediva.dk.

TV: Hun ville have kendis-læber: Det gik helt galt
TV: Hun ville have kendis-læber: Det gik helt galt


Irina Babenko, der tidligere har fået sprøjtet restylane i sine læber, sætter således Candylipz-produktet, der ligner et æble, på sine læber.

Herefter trykker hun så på det, mens hun forsætter med at holde det ind til læberne i to minutter. Herved suger Candylipz bloggerens læber ind og får blodet til at strømme til, hvilket gør dem mere 'plumby', som Irina Babenko skriver.

Men det er altså ikke helt ufarligt at bruge Candylipz, hvis man ikke bruger det rigtigt. Det fandt australske Brittany Forster fra Perth ud af fornylig, da hun endte med at få en gigantisk trutmund.

Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben
Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben

Fire dage efter var hendes mund stadig øm og hævet, hvilket har givet hende en dyrebar lektie for livet, som hun selv beskriver det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx