Af - 08/09-15 17:39

Jes Dorphs kone: - Vi bor ikke sammen længereJes Dorphs kone: - Vi bor ikke sammen længere

I sidste uge måtte Jes Dorph forlade TV 2 på grund af alkoholproblemer. Nu meddeler hans kone, at de ikke længere bor sammen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det er ikke nemt at være Jes Dorph for tiden.

Den elskede tv-vært meddelte i sidste uge, at han måtte holde en pause fra TV 2, da han kæmper med et alkoholmisbrug og derfor nu må i behandling.

Chok: Jes Dorph stopper på TV 2 igen - Jeg har haft et stort alkoholforbrug
Chok: Jes Dorph stopper på TV 2 igen - Jeg har haft et stort alkoholforbrug

Hans kone, Louise Dorph-Petersen, som han blev gift med for to år siden, var først ude og takke venner og medier for ikke at have gravet dybere i deres svære periode, men nu står hun så frem igen og skriver på Facebook:

- En del journalister har ringet til mig. De vil høre, om jeg er flyttet. Nu er det jo en privat sag, hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør, at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad.

Jes Dorph: Sådan blev min mors død lækket i pressen
Jes Dorph: Sådan blev min mors død lækket i pressen

Parret blev kærester i starten af 2012, da de mødtes via fælles bekendte. De "kendte" hinanden i forvejen fra tv, og hun faldt pladask for hans varme, fortalte hun dengang til TV 2:

- Jeg faldt for den varme ømhed, Jes har omkring sig. Han har en varm sjæl, og så har han fuldstændig knald i låget. Man kan godt fornemme hans glimt i øjet på skærmen, men han dæmper det, når han er på tv. Privat får man hans humor ganget med 50 eller 100! Og så er han sej. En dygtig mand. Jeg føler, at vi kommer fra samme planet. Samme verden. Vi har på mange måder en ens baggrund og opvækst, og jeg tror, at lige børn leger bedst. Jes er blevet min bedste ven, samtidig med, at han er blevet min kæreste. Det var kærlighed ved første blik. Vi så et spejlbillede af os selv, da vi kiggede rigtigt på hinanden første gang. Det var sådan: Der er du jo!

Her er Jes Dorphs nye job
Her er Jes Dorphs nye job

Parret har i alt fem sammenbragte børn fra tidligere forhold.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx