Af - 22/02-16 16:10; Opdateret: 22/02-16 16:28

Kim Kardashian deler endelig billede af sin lille søn: Så nuttet er hanKim Kardashian deler endelig billede af sin lille søn: Så nuttet er han

Kim Kardashian har for første gang delt et billede af sønnen Saint West.

Bildstrecke im Grossformat »

For første gang deler Kim Kardashian nu et billede af hendes og Kanye Wests søn Saint West. Reality-stjernen har offentliggjort billedet på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: De vildeste facts om familien Kardashian

Kim Kardashian skriver på sin hjemmeside, at hun deler billedet af sønnen på to måneder i anledning af, at hendes afdøde far, Robert Kardashian, i dag ville have haft fødselsdag.

- I dag er min fars fødselsdag. Jeg ved, at der er intet i verden, han hellere ville, end at møde sine børnebørn. Derfor ønskede jeg at dele dette billede af Saint med jer alle, skriver hun.

Se billedet her:

(Billede: kimkardashianwest.com)

Samtidig har hun uploadet et billede af sin far på Instagram, hvor hun skriver:

- Tillykke med fødselsdagen, far! Der er sket så meget i vores liv, siden du gik bort, og jeg ved, at du har været min skytsengel og set det hele udfolde sig. I elsker dig og savner dig så meget!


Saint West blev født den 5. december 2015 og er kendisparrets andet barn. Hans storesøster, North West, fylder tre år om cirka fire måneder.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører bryst-hemmelighed: Se hendes smarte trick

LÆS OGSÅ: Sandheden bag Kim Kardashians nye look afsløret af kirurg

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx