Af - 29/11-16 08:37

Ung skuespillerinde afslører: Jeg er blevet voldtaget to gangeUng skuespillerinde afslører: Jeg er blevet voldtaget to gange

Evan Rachel Wood fra 'Westworld' står frem med sin historie.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 29-årige skuespillerinde Evan Rachel Wood, der for tiden er aktuel som Dolores i 'Westworld', fortæller i et nyt interview, at hun er blevet voldtaget to gange.

- Ja, jeg er blevet voldtaget. Af en kæreste, mens vi var sammen. Og af en barejer på et andet tidspunkt, lyder det barske sandhed fra Evan Rachel Wood i magasinet Rolling Stone.

Kvinde anmelder to 'velklædte mænd' for voldtægt på Amager Fælled
Kvinde anmelder to 'velklædte mænd' for voldtægt på Amager Fælled

Der er en bestemt grund til, at hun står frem med sin historie nu.

- Vi lever i en tid, hvor folk ikke længere kan tie stille. Ikke når man tænker på verdens tilstand med dens åbenlyse snæversynethed og sexisme.

Evan Rachel Wood havde oprindeligt kun sagt til journalisten fra magasinet, at hun var blevet udsat for overgreb af fysisk, psykisk og seksuel karakter. Mere ville hun ikke sige.

Men da Donald Trump vandt valget, sendte hun ud af det blå en e-mail til journalisten, hvor hun fortalte om de to voldtægter, fordi hun netop ikke vil tie stille mere.

Selvtægt: Tre unge mænd sigtet for at tæve 16-årig mistænkt for voldtægt
Selvtægt: Tre unge mænd sigtet for at tæve 16-årig mistænkt for voldtægt

Evan Rachel Wood er biseksuel og mener, at hendes voldtægter har noget at gøre med hendes seksualitet, fordi den er så tabubelagt.

- Biseksualitet er noget folk ruller øjne af. Og jeg forstod ikke, hvor skadeligt det var, indtil jeg prøvede at være i et sundt forhold som voksen, hvor det gik op for mig, hvor meget skammen omkring min seksualitet påvirkede måden, jeg relaterer til folk på. Jeg tror, at jeg blev misbrugt, fordi nogen vidste, at der var noget ved mig, de kunne udnytte, siger skuespillerinden.

Lady Gaga deler chokerende billede: Lever i smertehelvede efter voldtægt
Lady Gaga deler chokerende billede: Lever i smertehelvede efter voldtægt

Det har hjulpet hende at springe ud i offentligheden tilbage i 2011, men hun tror, at hun var blevet taget bedre imod, hvis hun var sprunget ud som lesbisk, fordi det er en seksualitet, som folk bedre kan forstå.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx