Af Caroline Kristensen - 04/03-18 08:36

Miley Cyrus fortæller om øjeblikket, hvor verden så hende på en helt anden mådeMiley Cyrus fortæller om øjeblikket, hvor verden så hende på en helt anden måde

Året 2013 blev skelsættende for sangerinden Miley Cyrus. I et nyt interview reflekterer hun over springet fra Disney barnestjerne til provokerende sangerinde.

storybild

(Billede: JEWEL SAMAD)

Ved MTV Music Awards i 2013 var det en hel nye side af Miley Cyrus verden fik at se. Her opstrådte hun sammen med sangeren Robin Thicke i et show, der både indebar twerking, seksuel berøring og meget lidt beklædning.

Ifølge Fox News er det en befrielse for sangerinden Miley Cyrus at få lov til at helt og aldeles være sig selv, som showet i 2013 egentlig var startskuddet til.

Hele Hannah Montana-projektet tærrede hårdt på den unge kvinde, der nu stortrives i sin nye rollle, hvor hun bare er sig selv som Miley Cyrus:

»Min koncentrationsevne er ikke vild med ideen om at kun fokusere på et projekt i så mange måneder, især når jeg spiller en rolle, og ikke er mig selv i den tid. Jeg lever mig virkelig ind i mine roller, ligesom min musik - så jeg får virkelig svært ved at relatere til min familie og venner. Jeg er så dybt inde i rollen. Så for nu er jeg meget tilfreds med at være, hvor jeg er - at være en anden lyder for mig ikke særligt sjovt,« forklarer sangerinden i et interview til magasinet Wonderland.

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

I magasinet Wonderland optræder Miley Cyrus også i en billedeserie, hvor hun selv har stået for stylingen. Her løfter hun slørret for, at netop styling og design bliver en af hendes mange projekter for fremtiden.

»Jeg glæder mig virkelig til alle de forskellige ting, jeg skal lave i år - og ikke kun musikalsk. Det har altid været min drøm at få lov til at designe, for min stil er så stor en del af, hvem jeg er. Du ved altid, hvor mit hovede og hjerte er, for jeg har det højst sandsynligt på.«

Udover musiker- og skuespillerkarrieren har Miley Cyrus også være meget engageret i foreningen The Happy Hippie Foundation, som hun selv har stiftet. Her arbejder hun med at nedbringe mængden af hjemløshed og forbedre deres forhold på gaden.

Når man er en kendt sangerinde som Miley Cyrus, så følger hele verden med i, hvad man foretager sig. Men ifølge Miley Cyrus er det netop den store fanskare, der inspirerede hende til at starte hjælpeoraganisationen.

Til sidste års MTV Music Award inviterede Miley Cyrus også den hjemløse Jesse Helt med til showet, og lod ham modtage prisen for bedste musikvideo på hendes vegne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx