Af - 11/12-16 10:33

Kaos til 'X Factor'-finale: Sønderknust 1D-medlem kom ikke på scenenKaos til 'X Factor'-finale: Sønderknust 1D-medlem kom ikke på scenen

One Direction var samlet for at støtte Louis Tomlinson, der lørdag skulle optræde med sin første single bare få dage efter morens død.

Louis Tomlinsons liv har den seneste uge været præget af en række store livsbegivenheder: Onsdag mistede den 24-årige One Direction-stjerne sin mor. Fredag udgav han sin første single som soloartist.

Lørdag skulle Louis optræde med sangen, der har titlen 'Just Hold On', men efter den bombastiske introduktion stod det klart, at One Direction-medlemmet ikke var klar til at gå på scenen, hvorfor programmets vært, Dermot O'Leary, måtte træde vande og stille de fire dommere en række improviserede spørgsmål.

Alle holdt vejret, men kort efter gik Tomlinson på scenen:


Det var hårdere end jeg overhovedet havde forestillet mig. Jeg vil gerne takke alle omkring mig og alle mine fantastiske fans, der gjorde oplevelsen så speciel.

Efter sin optræden med den verdenskendte dj Steve Aoki fik One Direction-medlemmet et stående bifald fra publikum, mens X Factor-skaberen Simon Cowell, der ligeledes var tydeligt berørt, mindedes Tomlinsons mor med en række flotte ord.

Louis, hvad du lige gjorde og det mod, det krævede - jeg respekterer dig så meget som kunstner og som menneske. Din mor så så meget frem til i aften og jeg ved, at hun kigger ned på dig lige nu. Hun var så stolt af dig.

Du kan se det hele i videoklippet øverst i artiklen.

One Direction-stjerne udgiver sin første single: Hør den her
One Direction-stjerne udgiver sin første single: Hør den her

Så er der vist ingen tvivl: Liam Paynes kæreste viser sin gravide mave frem
Så er der vist ingen tvivl: Liam Paynes kæreste viser sin gravide mave frem

Den store omvæltning i Tomlinsons liv betød også en midlertidig gendannelse af den drengegruppe, der i sin tid gjorde ham verdenskendt, nemlig One Direction.

Mens Louis Tomlinson optrådte med sin første solosang, sad resten af medlemmerne fra gruppen - pånær Zayn Malik - nemlig backstage og ventede på ham, fortæller en ansat på X Factor til Mirror.

Louis Tomlinsons mor led af leukæmi. Hun blev 43 år gammel og efterlader sig syv børn.

Zayn Malik afslører, at han har lidt af denne grusomme sygdom
Zayn Malik afslører, at han har lidt af denne grusomme sygdom

Boyband-manager slår fast: One Direction er færdige
Boyband-manager slår fast: One Direction er færdige

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx