Af JONAS SAND - 11/03-17 19:04

Ung mor er gået ned med stressUng mor er gået ned med stress

Sønnens sygdomsforløb har taget hårdt på ‘De unge mødre’-deltageren, der har været tvunget til at sætte sin uddannelse på pause.

storybild

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaups søn, Novah, har ikke haft den nemmeste start på livet, siden han kom til verden for et år siden. Den lille dreng har været meget syg i den seneste tid, og det har nu fået konsekvenser for den unge mor.

Det skriver Realityportalen.dk.

På sin blog fortæller Natascha Linea, at hun har været tvunget til at sygemelde sig fra sin uddannelse, fordi hun er gået ned med stress – blandt andet på grund af sygdomsforløbet. Natascha Linea fik ellers skåret ned i sine timer på grund af stress, men Novah blev ved med at være syg, og hun måtte derfor sygemelde sig helt.

– Jeg må ærligt indrømme, at jeg tog munden for fuld, da jeg startede i 10. klasse – ikke at jeg syntes, det var hårdt bogligt, men det var hårdt på den måde, at jeg havde to små børn, 31 lektioner skolegang og 1-3 timers lektielæsning dagligt derhjemme, skriver den unge mor.

Astma og lungebetændelse

Novah er stadig hårdt ramt af sygdom og er på nuværende tidspunkt igen indlagt. Det fortæller ‘De unge mødre’-deltageren til Realityportalen.dk.

– Han har det egentligt okay lige nu. Men han drikker ikke ret meget, og han spiser ikke ret meget. Han er også meget træt, og så får han vildt meget astmamedicin. Han har noget lungebetændelse og slem astma, siger Natascha Linea

– Det gør, at han får astmaspray hver tredje time på sådan en elektrisk maskine, som de har herude. Derudover får han den blå astmaspray fire gange om dagen og dobbelt dosis af den orange astmaspray hver morgen og aften samt PEP-maske hver time.

Jeg skal nok få en uddannelse

Natascha Linea ved endnu ikke, hvornår hun igen skal tilbage på skolebænken. I første omgang er Novah hendes førsteprioritet, men hun er ikke i tvivl om, at hun nok skal få færdiggjort uddannelsen.

– Jeg ved det ikke endnu. Det kommer meget an på, hvornår Novah bliver rask. Men jeg vil have en uddannelse, og jeg skal nok få den før eller siden. Men lige nu kommer Novah i første række. Han har brug for tryghed hos sin mor, når han er syg, siger Natascha Linea, der regner med at skulle tage 10. klasse om igen, siger hun til Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med target="_blank">Realityportalen.dk.

Paradise-Patrick: Det synes jeg om Michelles nye kæreste
Paradise-Patrick: Det synes jeg om Michelles nye kæreste

'Årgang 0'-David: Derfor har jeg ikke en kæreste
'Årgang 0'-David: Derfor har jeg ikke en kæreste

’Årgang 0’-David: - Derfor er mit hår så langt
’Årgang 0’-David: - Derfor er mit hår så langt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
11-årig pige og hendes far dræbt...
bt.dk
Se BTs karakterer her: Brøndbys 10...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx