Af - 22/07-16 11:21

DRAMA! Her er det fulde overblik over Kim og Taylor-fightenDRAMA! Her er det fulde overblik over Kim og Taylor-fighten

Der har været en del op- og nedture i dramaet, der startede helt tilbage i 2009.

storybild

Kim Kardashian indtager central rolle i flerårig strid mellem Kanye West og Taylor Swift.

Lige nu bobler internettet over kampem mellem Kim Kardashian og Taylor Swift. Men rent faktisk er der en lang historie bag det, og den starter helt tilbage i 2009. Inspireret af Time, kommer her et overblik over HELE dramaet.

13. september 2009: Taylor Swift vinder i kategorien Bedste Musikvideo for kvindelige artister ved MTV Video Music Awards for videoen til nummeret ‘You Belong With Me’. Da hun holder en tale efter at have modtaget sin pris hopper Kanye West op på scenen, tager mikrofonen og siger “Yo, Taylor, jeg er meget glad for dig, og jeg skal nok lade dig snakke færdigt, men Beyoncé havde én af de bedste videoer nogensinde!”. Og sådan startede beef’en mellem Taylor Swift og Kanye West, der nu også inkluderer Kim Kardashian - mange år senere.

14. september 2009: Kanye er undskylder sin opførsel i talkshowet The Jay LenoShow.

15. september 2009: Taylor er ude at sige, at hun ikke har modtaget en undskyldning fra Kanye. Samme dag ringer Kanye og undskylder, hvilket Taylor fortæller pressen.

Samme dag kalder præsident Obama Kanye et “røvhul” i et off-the-record moment i et interview på en nyhedskanal.

Taylor Swift er glemt:  Calvin Harris har fundet kærligheden
Taylor Swift er glemt: Calvin Harris har fundet kærligheden

4. september 2010: Et år efter er Kanye igen ude at undskylde til Taylor denne gang på Twitter.

12. september 2010: Taylor udkommer med en sang, som har referencer, der kan pege mod Kanyes stunt året inden. Samme aften skal Kanye optræde med nummeret “Runaway”, som flere mener også refererer til hans opførsel med teksten “Let’s have a toast for the douchebags / Let’s have a toast for the assholes.”

19. oktober 2010: Kanye udtaler i Ellen DeGeneres talkshow, at hans stunt til VMA’s skyldes usikkerhed og alkohol.

11. juni 2013: I et interview med The New York Times siger Kanye, at han ikke fortryder, det han gjorde tilbage i 2009 mod Taylor. Han siger endda, at han kun undskyldte på grund af et pres.

8. februar 2015: Kanye og Taylor hænger pludseligt ud til the Grammy Awards. Internettet koger - er de blevet venner?

11. februar 2015: Kanye siger i et interview, at han skal lave musik med Taylor. Det virker til, at tingene er ved at bløde op.

18. februar 2015: Kanye og Taylor er spottet på en restaurant sammen i New York. Måske er de virkelig blevet venner?


11. august 2015: Taylor siger i et interview med Vanity Fair, at hun er blevet venner med Kanye.

30. august 2015: Seks år efter episoden, der startede det hele, skal Taylor præsentere Kanyes video til MTV Video Music Awards. Her trækker hun referencer til episoden, der skete samme sted seks år siden, men hun siger også mange rosende ting, som for eksempel at hun har været fan af Kanye, siden hun var 12 år. Efterfølgende lagde Taylor et billede på sin Instagram med mange smukke blomster, som hun havde fået af Kanye.


Awwww Kanye sent me the coolest flowers!! #KanTay2020 #BFFs

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

11. februar 2016: Bedst som man troede, at alt gik godt, så er der igen drama. Kanye optræder med nummeret fra sin nye plade “Famous” for første gang, og her er linjen “I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous”. Efterfølgende opstår der drama, og Kanye siger, at han har talt med Taylor i en time, og at hun synes, det var sjovt og sagde god for det.

Taylor vender tilbage og siger, at Kanye ikke ringede for at sige undskyld, men for at bede hende om at linke til sit nye nummer på hendes Twitter-profil. Hun siger, at hun ikke var blevet gjort opmærksom på linjen “I made that bitch famous”.

15. februar 2016: Taylor vinder årets album og i sin tale siger hun, at hun er den første kvinde til at vinde årets album to gange, og så kom hun med et budskab til alle unge kvinder om, at at der altid vil være folk, som vil ødelægge ens succes eller forsøge at tage credit for det, man har opnået. Men at man bare skal fokusere på sit arbejde, for så vil man vide, at det var én selv og dem som elskede én, der gar gjort det. Og det vil være den bedste følelse i verden.

16. juni 2016: Så kommer Kim Kardashian ind i billedet. Hun siger i et interview med magasinet GQ, at Kanye prøvede at være galant og ringede for at tale med Taylor om linjen på nummeret “Famous”. Kim påstår, at de efterfølgende fik et brev fra Taylors advokater, der bad dem om at ødelægge optagelserne af samtalen.

25. juni 2016: Videoen til det omdiskuterede nummer “Famous” kommer ud. I den er en nøgen voksfigur af Taylor, der ligger ved siden af en nøgen Kanye. Der er også en masse andre kendte mennesker med som nøgne voksfigurer.

18. juli 2016: Kim skriver på Twitter, at hendes følgere skal følge hende på Snapchat. Herlægger hun videoer op af optagelser, hvor det ligner, at Kanye ringer til Taylor for at tale om linjen i “Famous”, og at Taylor giver lov. Pludselig spiller Kim en stor rolle i en kontrovers, hun ellers havde holdt sig ude af.

Swift truer med fængsel: Her er chancen for, at Kim og Kanye bliver straffet
Swift truer med fængsel: Her er chancen for, at Kim og Kanye bliver straffet

Taylors svarer på sin Instagram, hvor hun skriver, at hun aldrig gav Kanye lov til at kalde hende en “bitch”, samt at han havde lovet at spille sangen for hende, hvilket han ikke gjorde.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nu går der rygter om retssager på vej mod Kim og Kanye, men indtil videre tyder meget på, at det varer lidt, før at Taylor igen bliver venner med Kanye.

LÆS OGSÅ: Kardashian mod Swift: Hende holder de kendte med

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx