Af - 07/05-17 17:01; Opdateret: 07/05-17 19:42

Ny Hilton-skandale: Paris' bror anholdt for indbrudNy Hilton-skandale: Paris' bror anholdt for indbrud

Det er ikke kun Paris Hilton, der trækker overskrifter i den stenrige familie.

storybild

Paris Hilton har trukket mange overskrifter i sin tid. Nu er det imidlertid hendes lillebror, der løber med opmærksomheden. (Billede: Scanpix/Alba Vigaray)

Paris Hilton har trukket masser af skandale-overskrifter igennem tiden, men nu er turen kommet til den 36-årige realitystjernes lillebror.

Således er 23-årige Conrad Hilton blevet anholdt - angiveligt for forsøg på indbrud samt at have overtrådt et polititilhold. Det skriver TMZ.

Paris Hilton overlevede alle skandalerne: Nu fortæller hun om sit nye liv
Paris Hilton overlevede alle skandalerne: Nu fortæller hun om sit nye liv

Conrad Hilton skulle have forsøgt at tiltvinge sig adgang til skuespilleren Elizabeth Dailys hus natten til lørdag. Hun er mor til Conrads ekskæreste, Hunter Solomon, som har et polititilhold mod den unge mand.

Forinden havde Conrad angiveligt også været forbi ekskærestens far, Rick Solomon - der i øvrigt er selvsamme mand, som Paris Hilton indspillede sin famøse sexvideo med i 2003. Her skulle Conrad Hilton have stjålet sin tidligere svigerfars Bentley.


Paris Hilton: Derfor holder jeg mig på måtten
Paris Hilton: Derfor holder jeg mig på måtten

Ifølge TMZ er Conrad Hilton lige nu varetægtsfængslet og sigtet for biltyveri. Hans kaution er sat til svimlende 400.000 kroner.

Det er ikke første gang, kendis-lillebroderen er på kant med loven. I 2015 - en måned efter han og Hunter Solomons forhold sluttede - blev han også arresteret for at overtræde polititilholdet mod hende. Derudover har han pletter på straffeattesten for blandt andet at gå amok om bord på et fly og for at køre bil i påvirket tilstand.

Liste: Her er 12 kendte, der har tjekket ind på Paradise Hotel
Liste: Her er 12 kendte, der har tjekket ind på Paradise Hotel

Paris’ anden bror, Barron Hilton, har desuden også været i politiets varetægt. I 2011 blev han idømt at betale en erstatning på mere end 30 millioner kroner for i 2008 - som 18-årig - at have kørt en mand mand ned i påvirket tilstand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
FCK's nye superstjerne: Ville sgu...
bt.dk
Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx