Af - 03/10-16 10:59

Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen medFie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med

Den ældste Fie Laursen har kysset med var åbenbart en kendis.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Hvad er Fie Laursen kendt for, og hvilke skandaler har blandt andet omgivet hende? Få svar ved at klikke dig gennem billedgalleriet.

Har du nogensinde været utro, hvad tænder du på, og har du haft en piercing?

Der er næsten ingen spørgsmål, der er for personlige at stille til Fie Laursen. Det er i hvert fald det, man fornemmer efter at have læst hendes seneste blogindlæg.

Her løber den kendte blogger nemlig gennem en række private spørgsmål, som hun også svarer på.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om kendisserne.

Blandt andet får læserne at vide, at Fie Laursen har haft udendørs-sex, og at hun nogle gange har haft sex med folk, hun ikke rigtig kendte.

Fie Laursen skriver også, at den ældste, hun har kysset med, er 35 år. Og det lader ikke til, at det er et kys, Fie Laursen fortryder. Om den 35-årige mand, skriver bloggeren:

Fie Laursen: Min eks truer mig
Fie Laursen: Min eks truer mig

En TV-vært her i L.A.. Alt for lækker til at tænke på alder! Haha, ej altså så længe de ikke er på ens fars alder ikk? Jeg kan sgu’ godt lide 30+årige.
Det skriver hun i sit seneste blogindlæg.

Det er dog ikke kun spørgsmål om sex, Fie Laursen svarer på. Hun afslører også, at hun som yngre har haft en navlepiercing, som hun valgte at tage ud, og at hun har givet et par sugemærker.

Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'
Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'

Vil du videre mere om den unge blogger? Så se disse to videoer, der viser en typisk dag i Fie Laursens liv

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'

LÆS OGSÅ: Fie Laursen på hospitalet: Troede at jeg skulle dø

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx