Af Niels Pedersen - 10/01-18 19:54

Svensk svigermor bekræfter: 57-årig Hollywood-stjerne skal være farSvensk svigermor bekræfter: 57-årig Hollywood-stjerne skal være far

Moren til barnet er Grants 22 år yngre kæreste.

storybild

Skuespilleren Hugh Grant og hans svenske kæreste Anna Eberstein. (Billede: CAROLINE BLUMBERG)

Rygterne begyndte at svirre efter den nyligt overståede Golden Globe-prisuddeling. Og ja, den er god nok: Den 57-årige Holywood-stjerne Hugh Grant skal være far for femte gang.

Moren er Grants 22 år yngre svenske kæreste, Anna Eberstein, som fremviste en nydelig babybule på den røde løber forud for Golden Globe-showet. Det er hendes mor Susanne Eberstein, som sidder i den svenske rigsdag for Socialdemokraterna, der bekræfter den glædelige nyhed overfor Aftonbladet.

»Jeg er henrykt over udsigten til at få endnu et barnebarn,« siger Susanne Eberstein til det svenske medie og forklarer, at familieforøgelsen er lige op over.

LÆS OGSÅ: Hun mødte kærestens søster - og så bemærkede hun noget, der fik hende til at slå op

Hun er efterhånden vant til rollen som mormor, for det er tredje gang, at datteren og Hugh Grant venter sig. 35-årige Anna Eberstein, der arbejder som tv-producer, og '4 bryllupper og en begravelse'-stjernen fik deres første barn i 2012, angiveligt efter en kort romance, og det andet i slutningen af 2015.

Hugh Grant har derudover to børn sammen med ekskæresten Tinglan Hong. Det sidste af dem blev født blot tre måneder før Grants og Ebersteins første barn kom til verden.

Hugh Grant og Anna Eberstein på den røde løber før Golden Globe-showet. Bemærk den lille babybule på den 35-årige svenske tv-producers mave. (Billede: MIKE NELSON)

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jehovas Vidner gav mig disciplin til...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx